Minik95 Kizlar ben ekimde de evlendim aralikta dusuk yaptim ve 2 aydir denemedeyim gecen ay tutmadi bu ay tuttu gibi hissediyorum daha reglime 12 gun var daha erken biliyorum Ama kasik agrilarim var goguslerim De agri koyulasma siz ne dusunuyorsunuz
Gizemnaz_ Minik95 valla canim bende oyle hissetmek istiyorum ama belirti araya araya bi.hal oluyorum benim de 5 gun var reglime hicbir belirti yok sogan kurude yaptim bu ay tek umudum o bakalimm🙏🙏
Lamia65 Minik95 Bence ola bilir.inşALLAH vardır🤲 Umutlandırmak gibi olmasın kasık gögüs agriları hamilelik belirtisi ola bilir.Sık idrara çıkıyormusun?
zelis63 Minik95 eger varsa bile adetin gectikten sonra olur belirtiler şuanda olması ve hissetmen imkansız gibi bişey
zeyzey95 Minik95 ben ilişki olduğu gün bugün hamile kaldım dedim doğru çıktı 7+2 olduk 🤣 ama ben doğuma giren tanıdığıma dua ettirdim o yüzden olduğuna inanıyorum o ay hamile kaldım doğuma giren kadının duası kabul oluyomuş
saadetcaparrl Canım hemen belirtilerin çıkması mümkün değil psikolojikmen çöküştesin bende hep sürekli öyleydim sonra regl oldum geçen ay çatlatma iğnesiyle hamile kaldım şuan 6+4 hamileyim allahım sanada nasip eder inşallah
zeyzey95 Minik95 benim hislerim zaten kuvvetlidir. Bide o duanın kabul olacağına çok inanmıştım. Bi kaç gün sonra da kasıklarım sancılanmaya başladı normalde adet olacağım zaman hiç ağrım falan olmaz. Göğüslerim acımaya başladı bide ishal oldum emin oldum zaten daha önce iki düşüğüm vardı. Aynı şeyler olmuştu. Adetim gecikti iki gün sonra erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı öyle canım
Havva23 Minik95 bende hissettim canım hiç belirtim yoktu adet olacağım gğn sabah test yaptım normalde adetim Öğleden sonraları başlardı çift çizgiyi hafif silik olmakla beraber görmüştüm şimdi 38+3teyiz bakalım bekliyoruz😊
zeome adet etkısıde olabılıyor agrılar veya göğüste sıskınlik bana göre psıkolojık ne zaman kafana takmaz stres yapmazsan o zmn gebe kalıcaksın bende yaşadım bunları bende dusuk yaptım 8 ay olmadı taki artık vazgectıgımde hamile kaldığımı ögrendim
Medine96 Bir şey sorabilir miyim hanımlar ben tam yumurtlama günü hamile kaldım ben şimdi sayarken yine adetimin ilk günü olarakmı hesaplayacağım aralarında 14gün fark var kafam karıştı yardımcı olurmusunuz ?