Merhaba arkadaşlar
Bende melegime kavustum darısı bekleyen annelere sağlıkla sıhhatli kucaklarina hayirlisi ile almayi nasip etsin rabbim
Ilk olarak şunudemek istiyorum eger hersey yolunda ve butun sarrtlsriniz normal doğuma uygunsa tavsiyem normal doğumla bebeğinizi kucağınıza almanız…
40+3 de gittik doktora kontrolümüz var di çatı maunesi olduk fakat sadece 1 cm açıklık var di ne sancı ne başka hiç bişeyim yoktu doktorum catimin cok dar olduğunu söyledi 1 parmak açıklık var di suni sancı bile versem 48 saate ancak doğurursun oda bi ihtimal çok düşük dedi çocuğun ve sen çok zarar görürsün dedi bizde karar verdik sezeryan olmaya ameliyat sırasında herşey normal belden asagimi uyusturmalarini istedim bu sayede melegimi de görmüş oldum o ilk göz göze gelme anı anlatılmaz yaşanır öyle güzel öyle duygu dolu bi an ki rabbim herkese nasip etsin inşallah
Meleğim 2950 gram 47 cm doğdu şükür ikimizde saglikliyiz
Gelelim ameliyat sonrasına ağrılı ve acılı bi müddet belden aşağımi hissetmedim anesteziden dolayı 12 saat ayağa kaldırmadılar 12 saat sonra yürüttüler
Fakat çok agrım var sancılarım çok
dogum yapali 4 gün oldu fakat hayla inanılmaz şekilde ağrılarım var buna birde ek olarak öksürüyorum bu beni mahvediyor anlayacağınız sezeryan sırasında hiç bi sıkıntı olmazken sonrasında baya zor oluyor rabbim herkesle birlikde banada şifa versin inşallah
Ama annelik hiç birseye degisilmeyen öyle güzel bir duygu ki rabbim herkese nasip etsin inşallah
Sizlerede bi avazda kurtulmayi nasip etsin
Bizim hikayemizde bu kadar
Fakat hiç bir şey için strese girmeye değmiyormuş herşey olacağına varıyormuş
Size tavsiyem kim ne demis dememiş umurunuzda olmasın bebeginiz sağlıkla kucağınıza aldığınızda herşeyi bosveriyorsunuz❤❤❤
tı @