Deletedmom124 Mucizem7 valla bende bilmiuroum canım hiç bilgim yok insanlar felç olmuş durumda zaten zor zekat geçiniyorlardi şimdi ne yapacaklar Suriyeliler olsa şimdiye yardım yagardi
Real SedaveSusam insanlar depresyona girecek artık.is yerleri kapandı yada ücretsiz izin ekonomik anlamda ülkedeki zenginler bence taşın altına elini koymalı.tek başına devlet ne kadar yetebilir.bunu kredisi faturası kirası gıdası say say bitmez.
SedaveSusam Real ev sahibinden tut marketçisine kadar herkes vicdanına kulak versin ama işte kimseye zorla bişey yaptıramıyosın
Real SedaveSusam ins .krediler ne olacak kartlar var.benim eşim ise gidiyor hala ama hiç bı belirlilik yok her an herşey olabilir.
SedaveSusam Real bizimde işimiz devam ediyo azalsada ama ödemeler yüklü 2 tane ev dönüyo ordan ikiside kira ve nisanda benim mayısda eltimin doğumu var bian önce düzelsin😔
Real SedaveSusam Allah kolaylık versin.hastaliklar ölümler var ama ekonomide basite alınacak bişey değil çoğumuz ayı zor kapatıyoruz.allah kolaylık versinde hemen çözülsün kurtulalim
sukranaslier SedaveSusam bebek arabası almadım daha şuan düşünmüyorum dün anne bebek çantası aldım birde tekli elektirikli göğüs pompası aldım indirime girmiş e bebekte başka eksiğim kalmadı çok şükür ama illa bir şey çıkar
sukranaslier SedaveSusam ben zaten alacaktım çalıştığım için indirimini takip ediyordum yorumları falan okudum çok iyimiş sütüde çoğaltıyormuş e bebeğin kendi markası yolculukta falan çok iyi olur çalışmayan arkadaşlarım bile almış
sukranaslier SedaveSusam Ben çalışıyorum canım birde çok Şehir dışına çıkıyoz inşallah sütümüz olurda Problem olmaz
Gamzee00 SedaveSusam benim eşimde bayan kuaförü zorunlu çalıştığı yer kapatıldı 10 gündür evde off ne yapacagız bilmiyorum
Gamzee00 SedaveSusam mansur yavaşın dağıtacağı paradan umarım bizde yararlanabiliriz ihtiyacı olmayıp ihtiyacı varmış gibi aç gözlü insanlar yararlanamaz inşallah
SedaveSusam Gamzee00 gerçekten önemli olan bu haklı olan alsın hakkını haksız yere kimse bişey alamasın inşallah