Zeyn7 7 haftalığız iki gündür sabahları mide bulanması var koronadsn dolayı evdeyiz geç kalkıyorum o yüxden olabilir mi acaba ögürme felan yok afiyetle yiyemiyorum napsam şaşırdım erken değil mi mide bulantısı icin 😩
Manyakcadl Zeyn7 yoo cok cok normal hayirli olsun cnm😊 14. Haftaya kdr kusmustm ben.. umarım seninki cabuk biter
Ftmkrdgn Zeyn7 benimki 6. Haftada basladi herseyden tiksindim ne yediysem kustum 11 haftaydayim ve halen gecmedi yeni baslamis seninki Allah yardimcin olsun🙇🏼♀️ Dayanamayacak olursan doktora git prilam diye bi iac iste o rahatlatir seni
Yasmiiinn Benimde 7 haftalıkken başlamıştı canım erken değil yani .. şuan 19 haftalık hamileyim hala ara ara sabahları bulantı yaşarım yani umarım seninki daha erken biter🙏 Ama çok zor zamanlardı birdaha yaşamak istemezdim 🤦♀️ Allah yardımcın olsun canım❤️
annecikk_ Allah yardimcin olsun ben 8 haftaligim 6.haftamda basladi kusmalar bulantilar 4 kilo verdim..cok kotu olursan doktora git ilac kullan cunku benimkiler dayanilcak gibi degildi halada devam ediyo.. Allah yardimcimiz olsun💕
Esra94 Erken değil ki zaten o aralıkta başlar benim 6. Haftada başladı ve hala devam ediyor iki gündür özellikle coştu 10+3 teyiz
tusey34 Hemen hemen herkes bulantı yaşıyor bizde 4+5 olduk maşallah bende tık yok acaba ben mi anormalim? Eşime diyorum ki benim neden midem bulanmıyor 🤣 Bir de göğüslerim bomba gibi oldu bunun için daha erken değil mi?
Esra94 tusey34 o haftada başlamıyo genelde canım 6 da baslıyo ya da beşte ama inşAllah sende olmaz bide göğüs ilk zamanlar asırı dolgun oluyo hormonlar tavan oldugu için vücut salgın vs değişiyo anormal değil yani
Bsraskmn tusey34 Bulantı bebeğin kalbinin atmaya başlamasıyla başlıyor sanırım bende 6+3 haftalığım 1 hafta öncesine kadar ohh benim midem hiç bulanmıyo derdim 4-5 gündür çok kötüyüm hiçbirşey yemiyorum inşallah sizin öyle olmaz ama daha erken sanırım bulantı için