Ymr_yme Bende tiroid ilaci kullaniyorum 100 mg estrofem kullaniyorum günde 6 tane iciyirum jel kullaniyorum sabah aksam prednol kullaniyorum sabah aksam folik asit kullaniyorum glifor kullaniyorum sabah aksam 6 haftalik hamileyim ikiz gebelik yasiyordum dun birini kaybettik.haftada 1 günde depot düşük önleyici igne verdiler hayırlısı hepimizi korusun Allahim🙏🏻
Asel21 kelebek12345 25 haftalık olduk dün. Progestan, Pregnom, Gyno Ferro Sanol, Monovit D3, Aspirin ve Magvit kullanyrum şu an
Htc_bgm kelebek12345 vallahi crinone jel - coraspirin - oksapar igne - progestan 200ml hap - climara forte östrojen hormonu bandi kullaniyorum 😔🙈 kullanmadigim ilac yok ama cok sukur yarin 10.haftama giriyorum biz harika anneleriz ❤️❤️
Yaman Ben 22+1 im bastan estrofem, duphaston, enox igne, proluton igne, decavit kullandim suan magnezyum, balik hapi, kan hapi kullaniyorum
Cigdemveminik kelebek12345 tüp bebekle hamileyim bnde oksapar coraspin vide multivitamin kullanıyorm progestn iğneyi felan 10. Haftada bıraktık
Asel21 Merve6475 kan sulandırıcı için enox mu kullanıyorsunuz hala. Transfer’den 12 gün sonra test yaptıktan sonra bi kaç hafta oksapar ya da enox ikisinden birini alıyordum bnde eczane hangsi var ise 20 günlük süreçte muayene gününü beklerken kullandım muayeneden sonra da doktorum iğneyi bıraktrıp çocuk aspirini kullanmaya devam et demişti hala da devam ediyorum aspirin e
Merve6475 Asel21 ikisininde görevi aynı muadil zaten farketmez ben hem biraz varislerim oldugu için hemde tedbir amaçlı kendim baslamak istedim doktorumda onayladı canım hala daha devam ediyorum
Twinksmom kelebek12345 coraspirini kestik o da etkiliyor diye crinone jel ve multivitamim kullanıyorum sadece