Ebru2114 Arkadaşlar Selam, Mide bulantı çok, hiçbir şey yemek istemiyorum. Size iyi gelen yiyecekler var mı? Bir de bu süreç ne kadar sürüyor
Minikpasa Ebru2114 benim 12 haftaya kadar sürdü mide bulantısı ve yanma. Az az sık sık yemeye çalışın bir de ağır şeylerden kaçının. Tuzlu kraker falan bir nebze çare oluyor ama dayanmalısınız. Ben ne yediysem çıkardım kilo verdim 12. Haftaya kadar
Snszasla Ebru2114 ben de 6 haftalık hamileyim bazen çok aşırı oluyor bazen de var ile yok arası geçen gün Türk kahvesi ve tuzlu çubuk iyi geldi rahatlattı biraz beni belki faydası olur
Aycelnnshinn Ebru2114 aynı şekilde 6+3 çok ama çok fena bulantı yemek yedikten sonra yediğim herşeyden midem bulanıyor ve pişman oluyorum yediğim için 😒
Thsjdn Ebru2114 canimm bende oyleyim cok koutum sabahlari cok kotu oluyrm sade soda iciyrm limon lu surekli yedigim sut ve yumurtadan tiksindim ne yapcagmi bilmiyrm
Glshhrn Canım 11.haftada düzeliyorsun ben mutfağın önünden geçemiyordum 6 haftalıkken sık dişini biraz sonra mutfaktan ayrılmazsın 😅
tusey34 4+5 haftalığım bir ben de yok sanırım bulantı 🤪 Var bir anormallik bende ama anlamadım Ben nerdeyse mutfakta yatıcam ha bire bişeyler yemek istiyorum
Akts Ebru2114 açıkçası bir gün iyi gelen diğer gün iyi gelmiyor benım bulantılarımdan çok mide yanmam oluyor O da midemi bulandırıyor bi kaç gündür çareyi çok yemekte buldum bakalım bununla ne kadar gidicez🤷🏻♀️
Gulfemesat Ben 11+2 deyim ilaç içiyorum bulanmasın diye ama yinede bulanıyor ne kadar sürecek bilmiyorum ama Alllah hepimize kolaylıklar versin inşallah durur artık🙁