Erenalp Arkadaşlar merhaba. Normalde doğumum Ankarada olacaktı. Salgından dolayı gidemiyorum. Bu hastanelerden birinde doğum yapıcam daha önce sezeryan olanlar yazabilir mi ? Ve hangi doktoru önerirsiniz ?
Aslihansan Erenalp ben tatvan can da normal doğum yaptım o yüzden sezeryan için bişey diyemem ama salih serin ve celil bağcıyı önerebilirim
BirMuallime Erenalp Muş hakkında bilgim yok Tatvan can ı kesinlikle önermem hele Salih serin mi aman aman 🤦Tatvan devlet ondan daha iyi bir düşük bir doğum yapmış biri olarak söylüyorum
yaseminan Erenalp Tatvan can hastahanesinde Veysel toprak için çok iyi diyorlar ben ilk çoçuğumda Salih beye görünüyordum mizacı ilgisi iyi ama bilgisi çok yok. Veysel beyde Urfa’dan gelmiş oradaki hastaları çok memnunmuş yarın bende ona görünücem
Strongwomen77 Aslihansan Celil bagcı ya gidiyorum ama acildeki doktor problem saydı ona gittim hiç bişey demedi çok ciddi değil dedi geçti msj atıyorum gelin bakalım demekten başka bişey demiyor kaç yaşında tecrübesi nasıl bilgim de yok
Strongwomen77 Aslihansan Celil bagcı çok ilgisiz acilde bana ne dediler adama dedim yok sıkıntı değil bilmem ne diyor acildeki kadın bna ne sorunlar saydı
Aysee333 Bende 6 haftalık ikizlere hamileyim eşimin tayin bitlis e çıktı büyük ihtimalle de Tatvan da oturacağız gittiğim de 10 haftalık olucam gebelik kontrolü için hangi doktoru önerirsiniz bide can hastanesinde perinatolog var mı acaba
Zynpbyrm Gökhan beye gidiyorum iyi ilgili biri 33 haftalığım doğum burda yapacaö eşimin işinden dolayı
yaseminan hfh evet ben bugün onda muayene oldum bilgi ben tecrübesi aşırı iyi kesinlikle tavsiye ediyorum
Mery103 @yaseminan İzindeyken uçak raporu almak için hemde kontrol olayım diye Tatvan da gitmiştik hastaneye Veysel Toprak çok iyi bir doktordu orda olsaydım kesinlikle onunla devam ederdim 👍🏻