M1044
Arkadasim hamileler risk grubunda degil. Hatta hamileler hamile olmayanlarla aynı konumda.
Hareketlerini hissettiğinde detaylı ultrasona gitmeyin mi demiş uzmanlar?? Sen detaylı ultrasonun ne olduğunu biliyor musun? Detaylıya girmişsin ama hiç bisey anlamamışsın belli ki! Detayli ultrasonda kalbinin kapaklarına damarın kalınlığına organların büyümesine Kan akışına inine kadar herseyine bakılıyor ölçülüyor kontrol ediliyor ki bebekte bi sorun varsa erken müdahale etmek için. Benim arkadaşımın bebeğinin bobreginde kist çıktı. Kız ayda bir kez giderken su an her hafta kontrol altında. Birininde kalp kapağında sorun çıkmış
Yanı bu senin dediğin gibi bebeğini hissediyorsan evde kal demeye benzemiyor. Onlar normal kontrol randevular icin dedi.
zaten devlet detaylı ultrasonu yapmıyor. Gidende özele gidecek veya özel klinikte onların hijyenine guvenerekten ve kendisine onlem alıp gitmekte hiç birsey sıkıntı olacağını düşünmüyorum kendimde haftaya gidedecem Cunku. Şahsına söylemiyorum ama sanki hiç mi dışarı çıkmıyoruz bi markete bi bakkala. Ha dükkana gittik ha hastaneye sanki hamilelerin hepsi o gün bu gün evin içinde. Valla Geçen bimde Bebek eşyaları gelmişti genlerin hepsi ülkece bimdeydi. Bende dahil olmak üzere
Nuristanbul
sen git canım randevuna ihmal etme çok önemli cunku esine anlat ne olduğunu belki sıradan bi kontrol randevusu sanıyordur.