Aysegul33 Eda91- hamile oldugumu ogrensigimden beri var desem yeridirsimdi32.haftam nmagnezyum verdidoktorm daha iyi geldi sanki
Eda91- Faray sevindim. Ağrıyı yaşatmanıza değil ama her şeyin yolunda olduğuna, normal bir ağrı olduğuna 🙏🏻 Virüsten dolayı hastanelere pek gidesim gelmiyor
Aysegul33 Eda91- vala bende doktora anlattim vajinanin yanlari agriyo adim attikca aciyo yatakta donerken felan diye hamilelikle alakasi yok bu durumun dedi 😂 sonra burdaki tum garılarr aaa kuzumm sende ön kengisi olmus cok zor olur vay elim vay dediler 😂
Eda91- Aysegul33 bi dk bi dk hamilelikle ilgisi yoksa neyle ilgisi varmış 😃 ben şimdi iyi bir şey mi yaşıyorum kötü bir şey mi 😃
ElanrBlkc Anlatmak istediklerimi dile getirdiniz artık diyorum ki doğursam da kurtulsam ölücem artık 😑😑😑😞Stare Aysegul33
Aysegul33 Eda91- 😂 yani bebekle alakasi yok dedi en azindan ona bi zarari yok yada erken dogum vs belirtisi deil 😊
Stare Haftadayım benimde çatımın sol tarafı çok ağrıyor uyurken sağa sola dönemicek kadar oturup kalkarkende öyle erken doğumla bir ilgisi yokmuş doktorum relaxin hormonu nedeniyle son zamanlarda yaşanması normal dedi
ElanrBlkc Stare ben 28 haftadayım bende öyleyim. Yatakta bille dönemiyorum kpcam destek oluyo bana felçli gibiyim. Bende erken doğumdan korkuyoruk ama dengesiz dr bişş demedi benş verem etti
Aysegul33 Arzuarzu ElanrBlkc Hele zorla yataktan kalkip ayaga kalkmadan aturunca bi anda aci vermesi ayaga kalkinca o ilk adimlar canindan can göturuyor umarm dogumdan sonra hemen gecer kizlar benim bi kac gundur biraz azaldi sükür ovdurmusdum birine faydasi oldu belkide
Arzuarzu Aha tam olarak benimde öyle yaaavv gece yatakta dönmek oturup kalkmak işkence🤦🏻♀️ @Stare @Aysegul33
ElanrBlkc Aysegul33 viyyy doğuma daha var anam ağlıyo. Şimdi yatakta sola yatıyom. Sağa dönecem ama döneniyom