neith Merhabalar herkese, okan hastahanesinde doğum yapan var mı acaba tuzla’da?? Şartlar nasıldır, fiyat nedir bir de memnun kaldınız mı acaba?? Benim doktorum Okan’da doğum da orada sezaryen olacak gibi duruyor ama bir de sizlerin fikrini öğreneyim :)
Esra60 neith pahalı bir hastane ama aydın bey çok iyimiş teyzem orda görevli benim bi fiyat al derim doktorları iyi ama pahalı
Hulyamya5477 Benim ablam 2017de orada dogum yapmisti doktoru kimdi bilmiyorum ama kendisi cok memnun kalmisti ilgilili alakali diyordu fiyat olarak pahali bir hastane ayni kosullarda baska ozellerde var uygun fiyata
neith Esra60 canım benim doktorum orada işin aslı 300 TL vizite ücreti. Doktorum Cihan Karadağ, inanılmaz bir doktor ve çok yardımcı. Fakat bu korona sebebi ile doğum için fiyat alamadık eşimle çünkü gelin fiyat verelim diyorlar da yani gidilmez, biz de kendimizi hazırlayalım maddi olarak diye araştırıyoruz işte :(
Esra60 neith evet benim arkadaşımıda cihan bey doğum yaptırdı çok memnundu ondanda. Bende 240 tl veriyorum her muaneye medicana da varsa imkan verilir ya temizlik ilgi alaka çok önemli.
Karamel2020 neith bende cihan karadağ a gidiyorum 1 ay sonra dogumum olacak fiyat alirsanuz yazar misiniz 🙏
neith Karamel2020 Tabii pazartesi kontrolüm var bakalım inşallah hayırlı haberler alabiliriz. Arkadaşım 1,5 sene önce 5500 sezaryen yaptırmış ayrıca epidural parası falan da almışlar. Hatta şeye kızmıştı anestezist ile randevu vermişler zorunlu konsültasyon için ona da 500 lira yazmışlar -.- pazarlık etmek lazım bence
neith Karamel2020 merhabalar ben aldım fiyatı https://hizliresim.com/FbmgAX Burada görebilirsin yalnız oda seçtirmiyorlarmış şu an hangi oda boşsa oraya çünkü kadın doğum katını izole etmişler koronalı hastaları oraya alıyorlarmış :(
Karamel2020 neith Tesekkurler 🙏😊 kesinlikle, bende aynı şeyleri duydum. Inşaallah hayırlı haberler alırsınız 🙏 vaktinde sağlıkla gelsin minik melekler umarım ❤
Karamel2020 neith çook çoook tesekkur ederim ilginiz icin .. hayirli zamanda kolaylıkla gelsin insaallah bebisler 🤗❤💐