İşte o gün geldi çattı bende buraya doğum hikayemi yazıyorum 27.03.2020 hayatımın bir okadar güzel bir o kadar da zor günüydü 40+1 olmuştuk bundan 2 hafta önceden 2 cm açıklığım vardı hep hastaneye gidip yanlış alarmla eve dönüyordum 2 gün önce sancıyla hastaneye geldim oda malum ortalık karışık ama yine de oğlum için gelmek zorundaydım 2 haftadan beri hergün aranıyordum doğurmadın mı diye artık herkes ümidini kesmişti neyseki dün sabaha kadar sabah kalktım suyum yine gelmemiş ama sancım 3 dakikada bir geliyor 7den 9 a kadar evde sancımı yürüyerek çektim baktım olmuyor eşimde işi vardı gitti bana haber ver kötü olunca dedi araba satışı yapacaktı ama beni beklemeyin dedi ve boyun ben çok kötüyüm annem İstanbul’dan yanıma gelmişti kaynanamlar aşşağıdan eve yanıma hepsi geldi ambulansı aradılar beni ambulansla götürdüler zaten ondan önceki gün yatış vereceklerdi ben evde çekiyim sancımı dedim ve eve gelmiştim neyse işte götürdüler ebe baktı bana zaten oğlumun kilosu herşeyi iyiydi hep 2 hafta önce gidiyordu sadece başı da normal doğum için baş aşşağıydı son dakkaya kadar normaldi sonra beni doğumhaneye aldılar açılmam 3 cm olmuştu sonra kimse yok yanımda tabi bana suni sancı verip durdular 9 da doğumhaneye girdim 3 e kadar suni sancı verip durdular ben çığlıklar atıyorum kimse beni anlamıyordu çok çektim ve habire açılmalara bakıyordular en son 8 cm açılmam olduğunu söylediler ama o ana kadar nasıl geldim bir ben bir Allah bilir ağla bağır çağır öldüm sancıları o kadar çektim ve doktor gelip baktığında bebeğin kalp atışlarının düşdüğünü söyledi ve acilen sezeryana aldılar tabi ben titriyorum korkuyorum üşüyorum o kadar normal doğum acısı çektim ve sonu sezeryanla bitti neyse işte aldılar beni ameliyathaneye belden uyuşma mı istersin tüm narkoz mu dediler ben belden istedim işte başladılar o ara belden uyuşmuşum oğlumu çıkarmaya çalışıyorlardı doktor beyler işin tuhafı ışıkların yansımasından içimde ne yapılıyor ne ediliyor görüyordum taki oğluşumun o güzel sesini duyana kadar ordan o sesi duyduğumda ağladım ve orda yıkayıp bana gösterip götürdüler eşim annem kaynanam kayınpederim görümcelerim hepsi kapıda beklemiş malum virüsten hastaneye almıyorlar sonra annemi oğlumu odama götürmüşler eşim de ameliyathanenin kapısında beni bekliyordu beraber yukarı çıktık işte sonra sonunda oğluma kavuştum biraz zor olsada şuan hastanedeyim ve yanımda mis kokulum uyuyor çok güzel bir duygu rabbim bekleyen herkese güzel bir doğum kolay bir doğum versin dualarım sizinle ❤️ Çok güzel bir duygu çok 🤲♥️🤦♀️