Zeynep8 Kayseride gittiğiniz beğendiğiniz dktor varmı kızlar muayene ücreti ve doğum ücreti bilginiz filan . Ben istanbuldayim ama dogumu orada yapicam
1erkekannesi Zeynep8 medical palace Nagihan Sarı ya gidiyorum bende çok memnumum doğumu da onda yapacağım inşallah son haftalarım 😇
Mrvemr Zeynep8 Acıbademde elif çınara gidiyorum 155 tl muayene ücreti ama doğumun tam fiyatını bilmiyorum
Simayyy Zeynep8 Acıbadem Elif Çınar, güler yüzlü ilgili, 200 tl muayene, normal 6 bin, vip 7.5bin, normal epidural +1.500, sezeryan epidural+750
Ummi 8 haftalik hamileyim daha ilk gttim özel kartal erciyes hastanesine demet cengiz hanıma gttim muayne 150 eger sigortaliysan 80 lira ilk gttigimde memnun kaldim bakalim insallah böle devm edr
Zeliha06 Erciyes Kartal'da Rakip Turan'a gidiyorum 13+6 hamileyim çok memnunum 125 tl ücreti hastanenın en iyi doktoru diyebilirim
Ozan_esra Bende henüz 6 haftalık gebeyim Erciyes Kartal da bıhter senem hanıma gittim iki defa ama memmmun kalamadım bilmiyorum folik asit dahi başlatmadı keseye baktı çok küçük dedi kaç haftalık gebe olduğumu dahi ben sorunca söyledi beslenme konusunda yardım istediğimde sağlıklı herşeyi ye diyip kestirip attı hiç tatmin etmedi beni. Km tahlilibi dahi sağlık ocağına yaptırdı sağlık ocağında enfeksiyon çıktı sınırda diyor oraya güven olmaz dedi 120 tl kendi kan aldı ve suan kan sonucumu bekliyorum sonucu alıp memorial da Nilgün Avşar’ı araştırıp buldum haftaya ona gideceğim insallah memnun kalırım
Kaderyunus Tekden hastanesi Ahmet Acer beye gidiyorum ben memnunum tavsiye ederiim 😊 muayene ücreti 100 tl 💕💕