Deniz8932 Kızlar 39 haftalik hamileyim ne gelen var ne giden sanci yok nişan yok doğumu tetiklemek icin neler yapabilirim virüs gittikçe artıyor yawrum alıp bi an önce evime gelip eve kapanmak istiyorum 😑😑
sukranaslier Deniz8932 ada çayı falan diyorlar ama bir dene istersen bende aldım da şu 37. Haftayı doldurduktan sonra içmeye başlıyacağım birde emekle evde
sukranaslier Deniz8932 Öyleymiş valla eline bir bez al aşağı inmişken yerleride silersin malum aşağı inince kalkamıyoz ayaktayken oturup eğilemiyoz 😂😅😅 şahsen ben öyle yapıyom
Cemredeniz1907 Hurma yiyin egzersiz yapın merdiven inşp cıkın diyorlar. Bende 36 haftalık gebeyim ama şuan temizlik yapıyorum mesela eve az az ağrılarım başladı. Doktoruma sordum zaman yaklaştı dedi. Harekette bereket vardır bol yürü yada egzersiz yap evvde 💃🏼🤰🏼😂
Gizem3410 37+3 karin sertleşmesi haricinde hiç bişeyl yok birde çati ağrısı🙄 henuz muyanede olmadim normal mi sezeryan mi olacağım bilmiyorum malum virüs yüzünden kontrolümü erteledi doktorum 38 de çağırdı bakalim
Eylulannesiii Deniz8932 40+2 oldum bende sizin gibiyim gelen giden yok böğürtlen çayı içiyorum ama fayda etmiyor oda..