DuyguGkgz Aysecan Maşallah bence gayet iyi bana da fazla geldi o haftaya göre bildiğimden değil bende daha 13 haftalık hamileyim ama şuanki boyumuza bakarsak altı hafta da o kadar büyüyemezmiş gibi geldi 12 haftalıkken ne kadardı acaba bebeğinizin boyu
DidemYldrm Aysecan Ben 20+1 de detaylıya gitmiştim o zaman 350 gr 23 cm di doktor çok iyi demişti bence iyi kilosu şimdi 400 gramı geçmiştir 🤰🏻
Babytmr Aysecan gayet normal bncede. 18+3ken gittim en son gçn hafta. 300gr. 20.cm demişti. Ama anne baba olarak uzunuz kızınızda uzun olcak gibi dedi. 19.haftanda gayet normal bncede değerler🙋♀️😘
ulker2017 19 haftalik bebegin kilosu 240 gram boyu 22 sm oluyormus MASAALLAH Kilosuda boyuda bence iyi☺❤🙏
DuyguGkgz Aysecan Sizin bebeğiniz baya önden gidiyo sanırım maşallah az mı diye hiç takıntı yapmayın bence 😃
DidemYldrm Aysecan Canım hiç bir fikrim yok kendim de çok kilo almadım 22 bitiyor bu gece Allah nasip ederse 23 ü doldurmaya çalışıcaz ama kendimde 1,5 kg aldım daha zayıf hamile kaldım kefir muz yiyorum genelde protein ağırlıklı besleniyorum ondan olabilir