nazli-52 Ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Kaçınci haftada yaptırdınız ben şuan 21 haftalık hamileyim 22. Hafta da yaptırayım diyorum. Birde özelde yaptirdiysaniz ne kadar ödediniz?
Kvlkgzmerhn 24 haftaliga kdr yaptiriliyor ben 24+3 de yaptirdim yarin yine bakcak yüzünü gostermedi diye 200 tl
Sinemin Kvlkgzmerhn benim baktığım çoğu hastane 500-800 arası 🤔 hangi ilde hangi hastaneye yaptırdınız
nazli-52 Sinemin bende baya araştırdım çok fazla hastaneye sordum 300 TL ye Bi tip merkezinde yaptircam en ucuzu bu
Kvlkgzmerhn Sinemin evet bende çok araştırdım istanbul sultangazi medigold hst kendi hastanemde 350ydi
Kvlkgzmerhn Busra221 ozel güngören hastanesi 350 olmuş 280di normalde orda muaynem doktor parmagini kesmişti bende.sultangazi medigoldu buldum uyguna ona gittim
Gamze55 Samsum Medicanada 400 tl benmde ayin 3 unde ama hastanye gidp gitmmkle karrsz kaldm doktrmu arcam
ilkayK Gamze55 rica etsem sorup bilgilendir misiniz ertelemek mantıklı mı diye üniversite hastanesi benimkini iptal etti, klinikler 500 lira Çanakkale de
hunilimom nazli-52 24.haftaya kadar hatta 25.de olabiliyor canım ben üniversite hastanesinde yaptırmıştım 122 tl vermiştim kocaeli de en son 188 olmuştu şimdi ne kadar bilmiyorum