hilal_yener Kızlar ishal gaz çıkartmak sürekli ve rahim ağrısı sızlatması rahim dokusu şişmiş gibi hissetmek bunlar doğum belirtisimi acaba
Tuba-27 hilal_yener hayır tabiki de karında sertleşme adet sancısı gibi ağrı hissi ve 5 dk da 1 karın kasılma sı yaşamak
mervik21 hilal_yener tam şuan öyle hafif hafif bi sizi var ama bununla doğum olmaz bence bide doğum esnasında bebek hareket etmez dimi
Sumeyye_g mervik21 bende burda birinde yazmıştı ishalim var diye ondan söyledim herkes bir değil tabi herkesin Doğum belirtisi aynı olmuyor maalesef bende ağrı bişey yokken az bi suyum geldi damla damla doktora kontrole giden dedim 2 cm açılmayla doğurdum
Kismett hilal_yener evde yurumeye calis adim atamiyosn dogum yaklasinca sanki ordaki baski artiyo gibi olur bide mide bulantisi kusma istegi olabilir. Bnde ilk gebeligimde oyle olmustu
Sumeyye_g hilal_yener bende ishal yoktu damla damla su geldi çok az bi sızı vardı 2 cm açıklık varmış o halde doğurdum günün geldiyse bişey olmaz inşallah sağlıkla kavuşursun
mervik21 valla ishal ağrısıyla gittim 4 cm acilamam vardı ilk gebeligimde yani saçıymış ama ben ishal oldum sanmistim 😀
Sumeyye_g hilal_yener daha var merak etmeyin bişey olmaz zaten ara ara olucak bunlar yalancı sancılar ben de 30 haftada doğuruyorum sanmıştım sancım vardı sonra geçmişti yalancı sancılar arada yoklar öyledir sizin de yatın dinlenin geçer inşallah