Dygerdm Iclalgoleli Evet ya cidden bitsinde rahatlayalım artık düşünmekten kafaları yiyeceğiz resmenn inşallah bir an önce atlatırız dediğin gibi 🤦♀️
Iclalgoleli Dygerdm inşallah sağlıklı bir dünyaya gelsin miniklerimiz bi de ben yalnız olmak istemiyorum ya Doğumdan sonra falan 😣
Dygerdm Iclalgoleli amin inşallah kuzum evet ya en güzel en mutlu günlerimizde virüs yüzünden yanlız kalmak zorunda olacagız bu gidişle ama bak içini ferah tut senin dogumuna daha var inşallah en kısa sürede atlatırız bu günleride 😣☺️
Ozlemmdefne Pinar_93 Defne Nur diyorum ama bi kere rüyamda Ayça ismini gördüm kimliğinde yazıyodu böyle simirleniyodum ben Defne Nur demiştim diye ikilemdeyim yaaa
Didi6 Ozlemmdefne Ayça çok güzel bir isim. 🥰 Rüyanda gördüğün için ilerde güzel bir isim hikayesi de anlatabilirsin kızına. Defne ismini ben oldum olası sevmem. Yunan mitolojisinden gelen bir isim. O yüzden Defne Nur bana çelişkili geldi. 😅 https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/defne-isminin-gercek-anlam-ne-dinen.html?m=1