Inci89 Arkadaşlar merhaba 21 haftalık hamileyim ayrıntılı ultrason yatıracaktım fakat virusden dolayı hastaneye gitmeye korkuyorum kontrole bile gitmek istemiyorum. Ayrıntılı ultrason yaptırmayan varmı?
Gazel0606 Inci89 BM’de yaptırmadım 21+4 üm bugün hastaneden aradılar ayrıntılı yapamıcakalrnı soylediler virüsten dolayı Nr yapcam bilemiom erken Doğum riskimde var ne olcak bilmiom
sevgili_balik Inci89 ben de hastaneye gidecektim sonradan başka doktor araştırdım, kliniğe gideceğim kalabalık olmaz diye düşünüyorum 🙄 haftaya cuma gideceğim ben de inşaallah.
Inci89 inancin_annesi doktorada ulaşamıyorum açmıyorlar ben ilçedeyim ayrıntılı için il merkezdeki ya özele yada üniversite hastanesine gitmem lazım ne yapicam bilmiyorum
inancin_annesi Inci89 benim gittiğm yer hastane gibi biyer degil cok kalabalık olmuyor. Ondan ıcım biraz daha rahat, ondan gidicem bakalm
Inci89 Gazel0606 yanı ayrıntılı da birşey çıksa allah korusun aldirmayacagima göre yaptirmasamda olur diyorum artık ama bebeğin durumunuda merak ediyorum kaldık öyle hepimiz
Gazel0606 Inci89 yanı tabikide Allak korusun ama bir şey cıkarsa Allah korusun erkenden tedavi önlem alınır diye düşünüyorum
ilkayK Benim üniversite hastanem iptal etti ve 22. Haftadayım gidecek olanlar sorabilir mi ? Beklesek sakıncası var mı diye özel klinikler 500 tl teşekkürler
Merii33 Benimde randevumu doktor iptal etmiş Bi süre muayne almıcam demiş ama başka Bi doktordan ileri tarihe aldım zaten 19. Haftaya vermişti erken diye düşünmüştüm şimdi 21. Haftada gidicem 20 nisanda inşallah o zamana geçmiş olur virüs illeti 🙏
Saadet43 Merhaba bugün ayrıntılı ultrasona girdim gerekli önlemlerimi aldım gittiğim hastanede kalabalık değildi