Kbrbsr Kızlar merhaba bebek bacağını açmadıgı halde ben bu bebeğe erkek derim dedi sizce doğru mudur yoksa ayın 20sinde tekrar kontrolüm var onu mu bekliyeyim?
Estur Kbrbsr kemik yapısına baksana yine de gözlerinle gör canım emin ol sonra sürpriz yaşamayasın. Çikolata yiyor musun kontrole gidince ben yiyorum maşlalh yerinde durmuyor anası kılıklı 😂 inşallah sende yakında öğrenirsin
gzbrtk Kbrbsr bizde detaylı ultrason taramasında öğrendik 20. Haftada onda kesinleşir muhtemelen 😊😊😊 göstermemişti bizde de öncesinde büyük ihtimal kız demişti bizede sonra kız olduğu kesinleşti 😇
burcufrkn_ Kbrbsr bendede ayni canim dun gittim 17 haftamdayim kapali ama kiza benzettim dedi haftaya tekrar gidicem kemikyapisindan dolayi tahmin ediyolar
Kbrbsr burcufrkn_ bende bir an önce alışveriş yapmak istiyorum o yüzden emin olmak için acele ediyorum🤗
burcufrkn_ Kbrbsr aynen bende canim sirf buyuzden detayliya girmek istedim ama onunda fiyati cok yuksek giremedim hayirlisiyla haftaya acar bacaklarini inshallah sizinkide bizimkide
ElifKarata Kbrbsr canm ben de 16. Haftadaym benm de bacaklarını açmadı tahmın yapamam dedi yapmadı devlet hastanesiydi hiç kemik yapısı felan bir tahmın yapmadı
AyeHakanKrk Kbrbsr benim de 17. Haftasında gösterdi doktor erkek gibi derdi düşün 3 hafta sonra sonra erkek olduğu kesinleşti