Nunumella13 Anrebasum Ferhat söylensin istiyorsaniz Ferhat ayaz sohlenmesin istiyorsaniz ayaz Ferhat bence, çünkü ilkinde ulama oluyor söylemi kolay, ikincide ayaz dedikten sonra Ferhat demeye bı yoruluyor insan 🤭
Boncukgiller003 Her üç bebekten biri Aras diğeri de Asaf veya Ali Asaf oluyo anlaşılan 😅 Bnmde eşimin babası vefat etmiş beş sene önce babasının adını koymak istiyor ama.gene bana bırakıyor bende onu kırmak istemedim. Bende diriliş Ertuğrulda bamsinin oğlu doğunca adına Aybars koymuştu o zaman o kadar hoşuma gitti ki kimsede de duymadım kimseye de demedim ilerde evlenip oğlum olursa adına Aybars koycam dedim Ve oğlum İsmail Aybars olacak galiba 😊💙🧿
Mehtab Alpkaan benim de 2 oğlum var yeni cinsiyetini öğrendim 3. De erkek olcakmış ben de kız çok istemiştim ama hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 benim için hayırlısı buymuş demekki isim bende arıyorum şuan
merve1212- Ben bekarken karar vermiştim inşallah nasip olacak, Selim koyacağım 💙 Erdem, Tuna, Kerem, Barış isimlerini de çok beğeniyorum
Karcan mhtp2802 hayir ikinci isimler kullanilor ornek ahmet ali ise ismi A.ali yazar ali diye seslenirler
Buketiniz29 Tugbasentrk12 barışın yanına isim düşündünüz mü bende barış koyucam yanına isim bulmak istoyorum
Ygtkgn Glsm-63 Benmde ilk oglumun adi yigit ama cok fena sagolsun:))) ikinciye erkek bebek bekliyorum bende yusuf düsünüyorum daha uysal bir isim gibi sanki :))))