Seymabebgm filizzzz esim askeei personel benxe nobetlerde tek basima kaliyorum korkmuyorum kendi kendimi tedirgin etmiyorum dua oku zaman gecirecek birseyler bul o gunu dinlenme ödul gibi degerlendir
Es_69 filizzzz Kiz Yanina al biber gazı birtanede haydarr, oku ufle kitle kapini ne olcakta Ben istanbul nedir.bilmezken esimin isi geregi gece gunduz mecburen tek kaliyordum. Baslarda bende korkuyordum simdi caami acik koyup otursam alistim 😍😍
Tusubasa filizzzz valla evlendik evleneli bir gun gundiz bir gun gece kaliyor yalniz basimada kalabiliyorum korkacak bişey yok dua oku bol bol birde bebek oldugu zamanda disari cikamayacaksin belirli bir sure oyle dusun canim :)
Gizemlaleli filizzzz amin canım mecbur dağ başı olduğu için. Bazen köpek falan oluyo sürü halinde havaya ateş ediyoruz dağılsın lar diye
Elif578 filizzzz ben kalıyorum eşim 24-48 çalışıyor hep 24 saat işte geldiğindeyse 48 saat evde evlendiğimizden beridir böyle korkulacak bişey yok kitle kapını kapat camı çerçeveyi oturuyorsun 😀yada ışıkları kapatma tv açık bırak filan bişey olmaz ayetel kürsü felak nas. Dualarını filan oku güven kendine evelallah Bişey olmaz 😊😊
Sevvalmina filizzzz kalabilirsin canım bunu çoğu kişi yaşıyor. Ben ailemin akrabamın olmadığı bi şehirde kaliyorum mesela eşim polis memuru 30 günün 10- 15 gecesini yalnız geçiriyorum diyebilirim. Birşey olmaz Allahın izniyle.
Gzdkskn filizzzz 3 yıldır aynı durumdayım alıştım artık hatta gececiyken daha rahat ediyorum gündüz yatıp yuvarlanıyoruz gece keyif yapıyorum😂