Papatya4 ıslak mendili sleppy natural alabilirsin doğal içerikli. Ben bezide ondan alcam ama belki bezi karar vermişsindir 🤗 pişik kremi ve şampuan mustela alabilirsin yeni doğan için ve yine doğal içerikli. Bıberon ve emzik Philips avent anne memesine çok yakın diyorlar ben onlardan alcam ve eltimle yakın arkadaşım kullandi. Bu anlattıklarım hep tecrübe sonucu verilmiş kararlar🤭 son kara yine senin tabi. Bebek yağı bübchen yazılısı galiba emin değilim Alman markası doğal icerikli bunu alabilirsin. Ben bide badger göğüs ucu kremi alcam bunu instagramdan duydum tamamen doğal bebek emeceginde bile silmeye gerek olmuyormuş ama ben silerim tabi yinede. İhtiyaç duymazsam da daha sonra pişik kremi olarakta kullanılabilecek birsey yada herhangi bir yerine yumuşatıcı olarak kullan. Kanguru mamadusbaby aldım şu an indirim var 205 liradan 150 ye düştü. Onunda memnuniyet oranı çok yüksek. Göğüs ucun yoksa silikon meme ucu alabilirsin. Bebek tutamayinca hem aç kalabiliyor hemde sinirleniyor. Kardeşim baya kullandı sonra meme ucu çıktı gerek duymadı. Bolca ağız mendili al. 5-6 tane battaniye mutlaka al. Hele erkek bebekte ne zaman çiş yapacağı belli olmuyor biz yeğenime battaniye yetiştirmedik. Göğüs pedi al, bebek bakım pamuğu al. Kendin için gebelik pijama al. Alabiliyorsan birkaç tane al çok terliyor insan çok değiştiriliyor. Emzirme sütyeni veya atleti ne tercih edersen. Lohusa pedi. Doğum sonrası iç çamaşırı. Bence tuvalette kullanmanmaya ekstra bir terlik köy çantana bazen herşey planlanan gibi olmuyor. Deterjan gibi şeyler için mühendisin oğlunu takip edebilirsin. Yada kafam karıştı orda dersen ben birkaç marka söylerim sen seçebilirsin. deterjandan emin değilim çünkü doğal içerikli olunca bazıları güzel kokmuyormua kendim koklayıp alicam ben. Aklıma başka gelen birşey olursa yazarım yada soracagin birşey olursa cevaplarım 🤗