Gamzee00 35 haftalık hamileyim yaklaşık 5 gündür başım hergün aralıklı bir şekilde ağrıyor acaba son haftalarda olduğumdan dolayımıki ya sizlerde varmı böyle bişey korkmaya başladım hiç bilmezdim bu zamana kadar baş ağrısı nedir
Busbusvehashas Gamzee00 başka şikayetiniz var mı? Bulantı kusma, ödem ve şişlik gibi. Sanırım son haftalarda şiddetli baş ağrısında hekim görmesi gerekiyor.
Aysekose Gamzee00 mrb canım gecmıs olsn bnde 35haftalk oldm mıkrenım var tuttumu 5gun surer senınde belkıde mıkrenın baslamstr şekerlı su ıc tmı rahatlıyorum
Gamzee00 hilal_yener off nasıl olcak parolda içmek istemiyorum bi kaç kere mecbur içtim ama dayanamıyorum bazen
Busbusvehashas Bgm_01 37+0 ım, 32 den beri her öğün istifra ediyorum 🙏🏻 Bebek midemi çok tekmeliyor sanırım
Esra87e 36+4 mide bulantısı baş dönmesi baş ağrısı ortaya karışık ne ararsan başladı son haftalarda 🤦♀️😒
Gamzee00 Esra87e ay bende öyleyim pazar günü kontrolüm var bi sorayım doktora bakalım nedicek umarım kötü bişey değildir normaldir
Aysekose Gamzee00 bn parol atıyorum kafama masaj yaptırıyorum bıde sekerlı su ıcıp karanlık odada uyuyorum cok ıyı gelıyo
Esrkcl 34+1 haftalığım. Son iki haftadır benimde baş ağrılarım var. Bazen gözümü bile açamıyorum🤦🏻♀️ Doktoruma sormadım ama çevremdekiler normal olduğunu söylüyor