ebrucetin 26 haftamdayım ve hastaneye çok gittim erken doğum riskim var :( 26 haftama kadar ben hiç kusmadım ilk üç ay bile hiçbir şeyden tiksinmedim ilk üç ay kanamalı düşük riskle geçti hastanede çok ama hiç halsizlik olmadı kendimi hiç bu kadar yorgun halsiz bitkin hissetmedim nolur bana normal diyin hamileliktendir diyin ateşim yok ama ağzımın tadı değişti midem çok kötü aşırı baş ağrısı var halsizlik yorgunluk :( Ateş basıyor beni ateşim yok ama vücudum buz gibi boğazım da ağrıyo normalde bademciklerim var acaba ondan mı kızlar napıcam eşim görevde hastaneyede gidemiyorum :(
Busbusvehashas ebrucetin şüpheniz varsa doktora gidin. Burada hekim yok ki olsa da muayene etmeden nasıl bilebilir? Öncelikle ateşinizi takip edin. Ateş covid kapmasanız bile bebek ve sizin için zararlıdır.
Ehnr ebrucetin bende öksürük oldu canım ben gittim 3 gün önce sadece kan tahlili yaptı hicbisey yapmadı yolladu bişey yok dedi
Burcu3509 Mide bulantısı, halsizlik, kas ağrısı, baş ağrısı, yüksek ateş, tat duygusu kaybı, boğazda kuruluk sonrasında öksürük var ise hastaneye gitmenizi tavsiye ederim.
Pelo_00 ebrucetin en büyük belirtileri yüksek ateş, kuru öksürük ve nefes darlığı. Öncelikle sakin olun ateşinizin takibi yapın. Geçmezse kötü olursanız mutlaka hastaneye gidin.
Merbe61 ebrucetin panik atak olabılır bende ilk zamanlarda nefrs alamama vardı cokntakıyoruz Cook dusunuyoruz sakınnolun sakınlesınce azalıyor bogaz agrım benimde vardı gecrı oyuzden ates ve oksuuruk yoksa korkmayın yinede kendınıntakıp edin