Tüm anne adayları selamlar. İzmir Bayraklı’da Central Hospital Hastanesi’ne asla ve asla gitmenizi tavsiye etmiyorum. Kadın doğum doktoru Özer bey ve tekrar doktor olan Neslihan hanıma kesinlikle girmeyiniz. Tamamen para tuzağı. Düşük tehlikesi var deyip bir sürü test istedi üstüne birde sonuçlar çıkmadan yapılmaması gereken düşük iğnesini yaptı. Ki bu iğnenin üzerinde asla düşük tehlikesi olmayan hamilelere kullanmayınız notu var neyse sonucu beklemeden vurdu iğneyi. Alakasız bir şekilde para tuzağı olan testler istedi. Üstüne üstlük test istemeden cebiniz de kaç paranız var şuan ? Ona göre test isticem dedi. Bütün paramiza göre alakasız testler istedi. Sonuçları görmeden bile iğne vurdu düşük iğnesini bize aldırdı. Neyse ben öyle bir kötü oldum ki bünyem alt üst oldu. Hemen Tepecik doğuma gittik eşim ile. Riskli gebelik olduğunu söyledik aynı durumu anlattık. vurduğu iğneyi götürdük. Perinatoloji servisinde aldılar beni. Doktor muayene etti herşeyin normal olduğunu hiç bir şekilde düşük tehlikesi olmadığını o ilacı asla vurmamasi gerekiyordu dedi doktor. Şuan hiç bir problemim yok. Ertesi gün tekrar diğer hospitaldeki doktoru aradı eşim sonuçlar için bize ne dese iyi? Hiç bir problem yok testler normal çıktı dedi. Yahu kanamam ağrım olup olmadığını sormadı bile. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bayraklı Central Hospital kadın doğum doktorunu.