Moonrose Kubraerbay bende perşembe gidicem inş detaylı ultrasona hiçbiryere temas etmemeye gayret gösterelim 🤗🤲🤲🤲
Moonrose Yarın gideceğim inş detaylı ultrasona inş tedbirlerini alıp Allah’a tevekkül edeceğim işlerim yolunda HAYRLI SAĞLIKLI geçsin 🤲🤲🤲
Sumgok Moonrose amin canım inşallah güzel geçer ama zaten cok yoğun diildi bugünde eşim sonuçlarımı göstermeye gitti aynıydı dedi tenhaymış dikkat ediyor görevliler uyarıyor işi olmayanlar içeri alınmıyor zaten
Moonrose Sumgok Çok sağolasın Allah razı olsun 🤗🤗 eşim ile gitcem arabada bekletcektim onu bende yani fazla insan almamaları çok iyi olmuş
Sumgok Moonrose eşimle gittiğimdede almadılar onu içeri sadece muayene olacaklari alıyorlar bugünde elli kere sormuşlar niye geldin nereye geldin diye 😆
Moonrose Gittim bugün arkadaşlar doğum evine ayrintılı ultrason çektirdim şükür herşey yolunda cinsiyetimizi de geç de olsa öğrendik 2. Oğlum geliyor inş 🤗🤗
Sumgok Moonrose ayy gözünaydın benimde oğlum olcak inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız allahın izniyle ❤️
GizemAykut Cansuu54 İyi günler cansu hanım ben de Sedat beye gidiyorum ama virüsten dolayı kontrollere gidemiyorum rica etsem sizde numarası varsa burdan yazabilir misiniz yada instagramdan @gizemaykut07 şimdiden teşekkürler 😊🙏
Ebruyildiz Suheda54 ben hamile kalmadan önce gitmistim genel muane icin yumurtalarimi goremiyordu bi kac ay gittim ama memnun kalmadim hic ama kendisi iyi hoş bir bayan