Yaman Kizlar bu aksam saat 10 da detaylı ultrasyonum var bebegimin hareketlenmesi için ne yiyip içmeliyim?
Ozge_trkr11 Bende bugün girdim detayliya girerken 2 tane çikolata yemistim bebeğim çok hareketli ve ters oldugu icin doktorum çok zorlandı sonra kıble yatis pozisyonda 15 dakka yatma mi söledi biraz o şekilde yattım ve bebek hemen döndü canım
Yaman Ozge_trkr11 benim naptiysak dönmedi yüzünü yarim gosterdi bi sikinti ciimadi ama suan 22+1 im ultrasyonda 20-21 haftalik cikiyor sıkıntı olurmu biraz cnm sıkıldı ona
Ozge_trkr11 Bnmde önceki ulttosan kontrolünde 5 gün önceden gidiyordu dün gittigimzde aynı gitmeye başlamış bebek geliştikçe bnce haftasınla bir gitmeye başlıyor genede doktorunuz daha iyi bilir canım
Yaman Ozge_trkr11 doktoruma attim sonuclari cnm sorun yok dedi cok bi fark olmadigi icin dedi 1 hafta aradan bisey olmazmis allahima şükür ultrasyonda guzel cikti sonuclar bide tam gösterseydi iyidi tabi🙂
Ozge_trkr11 Yaman çok sevindim canım allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bebisini 😊
YagmrK Ne güzel herkesin bebeği tatlı yiyince hareketlenir bizimki açken hareketleniyor 😂😂 ne zaman acıkayım durmuyor toksam tık yok