Arzu_54 Kızlar bunu ne için kullanıyorsunuz önceden kundak derlerdi onunla aynı şey mi oluyor 🤷♀️ ve instagramda 160 liraya 4 tane gördüm nasıl sizce pek bilgim yok
denden Arzu_54 gerekli birşey her amaçla kullanabilirsin kundak gibi değil ama yazın kundakta yaparsın. 160 bana cok geldi e bebekte tanesi 25 tl olanda var ama sen bilirsin ☺️
arzu_glyprk Arzu_54 her hangi ihtiyaç için kullanılır. Bez değiştirmek için. Kundaklamak için. Pusetin üstüne örtmek için. Bi çok şeye değerlendirebilirsiniz 🙏. Fiyat olarak çok pahalı geldi bana
tambirminnos Arzu_54 ben 3 tane aldim yetiyordu kundak yaparken kullandim yazin banyodan sonra havlu yerine, yazin dısarda üstunü orttum ve ilk dogdugunda da puset örtüsü gibi kullanmistim
Nurseda2612 Arzu_54 canım e bebek de 20 liradan falan başlıyor puset örtüsü bebeği kundaklamak için ya da gazını çıkarırken hemen elinin altında dursun diye kusarsa diye omzuna koymak için kullanabilirsin çok amaçlı bir şey bence
denden Arzu_54 duştan sonra onla sarabilirsin hemen suyunu alır, pusetinin üstünü koyabilirsin, omuzuna atıp gazını cıkarabilirsin( üstün tozlu olabilir , sen yada baskalarının) yazın üstünü onla örtebilirsin yani herşeyde kullanırsın .
Hatice-aydn Arzu_54 160₺ çok pahalı ben lcw den 1 tane aldım 16₺ yaza denk geliyor yeterli kalın kundağım falan da var yedekte
Akduygu Arzu_54 ben lc den 15 tlye aldım çok pahalıymış ve 1 ya da 2 tane yeter. Yüzüne örtebilirsin. Bebek arabasına örtebilirsin. İnce tülbent gibi bi şey
hunilimom Arzu_54 kundak olarak yazın üzerim e ince örtmek için dışarda havlu olarak bike kullanılıyor her şeyde kullanıyorsun çok pahalı canım ben lcw dan aldım onlar küçük daha büyükleri var bebek mağazalarında var tanesi 20 25 tl ye hatta kendin bile yapabilirsin yapanlar var
Ozgee11 Arzu_54 ben 15tlye aldım canım tanesini baya kullanışlı bir şeymiş arkadaşlar yazmış zaten. 2 tane aldım şimdilik 1 tane daha alabilirim
Babies16 Arzu_54 e bebeginki cok guzel diktirdiklerim veya disardan aldiklarim tulerdi. E bebeginki hep ilk gunki gibi 20 30 lira. Kundak yazin ortu gibi kullaniliyor
Yasmin07 Kuzlar ben de birşey sorsam muslinle ilgili şuan muslin alacak param var Allah aşükür ama eşimi işten çıkartırlarsa virüsten dolayı ileriki zamanları düşünerek birçok kısıtlamaya gitti normalde 3 4tane muslin almak istiyordum çeşir çeşit ama şuan ki düşğncem almam gerektiği yönünde emzirme önlüğü almıştım o önlüğümün muslin örtüden yapılmış acaba hem emzirirken kullansam hem de üstüne örtsem uyurken fln olur mu
Yasmin07 Ozgee11 sağol canım cimrilik mi yapıyorum ne yapıyorum anlam veremiyorum şuan kendime aslında hiç zorlanmadan alabilirim ama bu virüs uzun sürcek gibi biraz tedbirli davranmam gerekiyor. Kafam oldukça karışık 🙈
Yasmin07 Zeynepbzp o kdr ucuz mu bunlar 😳 ben instagram iki tanesin 160 tl alcaktım da sonra vazgeçtim iyi ki almamışım
Ozgee11 Yasmin07 tedbirli davranmakta fayda var tabiki. Banyo sonrası içinde kullancaksan bı tane daha alırsın belki.