Aysetrkzz Merhaba arkadaşlar 9+2 haftalık ve bebeğime bişeyler almak istiyorum alınacak çok şey var biyerden başlamak istiyorum nelerden başlasam bilemiyorum sizce ilk neler almalıyım?
Akurt Aysetrkzz daha cok erken bence de canim 15 haftadan sonra yavas yavaş kuvetini aldim sampuan pisik kremi deterjan falan cinsiyeti belli olduktan sonra da kiyafetlerini aldim canim
Tlaynz12 Aysetrkzz çok çok erken ben cinsiyetten sonra almama rağmen şuan 35 haftalıgm dolabı geldi tğm kıyafetleri bi çıkardık şok olduk 8 tane emziği var düşün😅
Merdgn Aysetrkzz 20. Haftadayım hiç bişey almadım 😂 sadece bi sayfadan hastane çıkışı işlemesi sipariş verdim bugün o da ablam yaptırıcam dedi onun için ☺️
zeyzey95 Aysetrkzz ayy ben keseyi gördüm o gün 20 tane kıyafet aldım unisex olarak çıtçıtlı body eşofman falan 🤣🤣 gerisini cinsiyet belli olunca alıcam
Deleted5544 evet eksik cok, evet heyecanlısınız ama bencede 15-16ya kadar bekleyin. cinsiyeti öğrendikten sonra daha keyifli geliyor hersey ☺️
Guler_14 Şu an alışverış yapmak iyi bir düşünce deyil bence ortalık bir durulsun ozaman tadını cıkara cıkara yaparsınız tabiki siz bilirsiniz
Aysetrkzz Arkadaşlar alınacak o kadar çok şey var ki biyerden başlamak istiyorum çünkü birden alacak durumum yok eşim maaşını aldıkça her ay yavaş yavaş almak istedim çünkü hastane fıyatları baya yükselmiş😃
Nadis_cvk Aysetrkzz erken değil canım şampuan pişik kremi gibi kişisel bakım ürünlerini alarak başlayabilirsin cinsiyet öğrenince de kıyafete geçersin
Aysetrkzz Nadis_cvk aynen öyle canım bebek demek büyük sorumluluk herşeyi tam olsun istiyorsun zaten suan 2 aylık her ay bişeyler alsam anca yetişir zaten 😃
TAkilicci Aysetrkzz bence ateş ölçer bez ıslak mendil tarzı şeyleri alabilirsiniz ben şimdiki aklım olsa alırdım bir kıyafetleri bırakırdım
Aysetrkzz TAkilicci benim bu 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde 18 yaşındaydım cahildim bişey pek bilmiyordum bir ana sıkıştırdım herşeyi zorlandım ekşikleri oldu ayaklarım şiş alışverişe gitmem gerekti zorlandım şimdi dediğiniz gibi biberon emzik bez ıslak mendil ana kucağı beşik bu tarz şeyleri alıp kenara koymak istiyorum cinsiyettini öğrendiğim zamanda kıyafete geçerim 😃
Akduygu Aysetrkzz 8.haftada başladım alışverişe. Beşik ve bebek arabası aldık ilk. Masraflı şeylerin aradan çıkması iyi oluyor
58_edaygmr_58 Aysetrkzz canım daha çok erken biliyorum insan heves ediyor ama aldıkların elinde kalabilir ben 20. Haftadan sonra aldım detaylı ultrason da cinsiyet belli olunca Şöyle de yapabilirsin her iki cinsiyete de uygun şeyler alabilirsin beyaz zıbınlardan sarılı grili takımlardan
Aysetrkzz 58_edaygmr_58 öyle yapmayı düşünüyorum zaten herşey Allahtan olacağı varsa 40.haftadada olur Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah böyle şeyler düşünmek istemiyorum zaten ülkemizin yaşadığı bu sıkıntıdan psikolojim baya bozuldu ve sabah virusten dolayı kaynanamın amcasının vefat ettiğini ögrendim hiç iyi değilim sanırım 😔
58_edaygmr_58 Aysetrkzz Allah korusun canım düşünme öyle her şeyin hayırlısı iyi düşün Başınız sağolsun canım çok üzüldüm Dikkat et sende evden çıkma mecbur kalmadıkça bozma pskolojini bebeğin etkilenir hisseder İnternetten ver siparişleri onları seçmek beklemesi çok heyecanlı oluyor kafan dağılır
Asel21 Aysetrkzz canm daha yolun başındasın çok erken birşeyler almak için cinsiyeti kesinleştiğinde alırsın. Bizde 25 haftalık olduk hala birşey almadım ama önümüzdeki ay hazırlğmıza başlayacağız inşallah.
Nslhnakn Aysetrkzz benim fikrim cinsiyetini öğrendikten sonra alman canım😌 eğer almayı düşünüyorsan biberonlardan bakım ürünlerinden başlaya bilirsin, Sağlıkla gelsin minikler 🙏🏻🌸
rabnaz6822 Aysetrkzz 25.haftaya kadar hiçbısey almadım 😅32.haftadayım herseyi aldım sadece beşik,dolap,araba kaldı 💁🏻♀️