Bernaagkts İnsanın gerçekten içine bile doğuyor, ben hissetmiştim ve bir gün halsizdim tüm gün uyumuştum adetimde 3 gün gecikince test yaptım çıktı sonra doktora gittim 4 haftalık hamilesin dedi şimdi 2 aylığız🥰🌸
Rmysa23 Bernaagkts aynı benim hissetiklerim gibi Sende de aynı bulgular olmuş . Tebrik ederim canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻☺️☺️
Rmysa23 Mgmg tatlım istersen adım adım anlat bende ona göre yapiyim anlamıyorum hiç yeni olduğum için bilmiyorum çünki
Serraa_ Rmysa23 bariz belli hayırlı olsun sağlıkla kucağına al kan testi ile takibini yap lütfen banada dua et🙏🏻🙏🏻
Mgmg Rmysa23 gozun aydin cok guzel yaa koyu cikmis hemde 1000 lerdedir degerin muthemelen. Pazartesi mi kan vericeksin kac gun gecmisti adetin?:)
tugbaayaz Rmysa23 oldu canım hayırlı olsun hamilesin ben böyle gebelik testlerini görmeyi çok seviyorum 🤗🥰😒
Rmysa23 tugbaayaz çok teşekkür ederim canım benim Allah sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻♥️☺️☺️ Cinsiyeti ne olcak Acaba şimdiden o merak sardı beni 😄
Rmysa23 Serraa_ pazartesi günü sağlık ocağına gitcem tatlım. Çok teşekkür Ediyorum rabbim sanada bütün istiyen kadınlara da bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻💕
nuryadaperi Rmysa23 hamilelik belirtisi gibi canım eczaneden bi test alıp bak hiç erteleme. Pozitif çıkarsa da doktora gitmek için 6. Haftayı bekle… gerçi ben hesaplamadım son adet tarihine göre hesaplayacaksın internette programları var.
Rmysa23 nuryadaperi idrar testi yaptım meleğim . Pozitif çıktı hamileyim çok şükür 🌷☺️. 26 şubatta en son regli olmuştum canım Benim,yani ne zaman doktora gitmem etik olur ?
tugbaayaz Rmysa23 amin canım inşallah 🤲 sen kalp atışını bi duy bakim aklın gidecek cinsiyet telaşıda çok güzel yaa doktor 12 ve 13 te kıza benzetti kızım olacak diye çok sevindim 16 da kesin erkek dedi bu seferde oğlum olacak diye çok sevindim şimdi 19+2 olduk paşamla darısı sana inşallah sağlıcakla gelsin bebişlerimiz 🤲🥰😍
Rmysa23 pamuk32 evet canım benim test yaptım pozitif çıktı, şükür Ki hamileyim.. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😍🙏🏻☺️
Hilaluur01 Rmysa23 canim bunların yanı sıra benim kasıklarim adet olacakmışım gibi ağrımıştı 7 gun bekledim sonra kan testi yaptırdım
nuryadaperi Rmysa23 4-5 haftalık hamilesin gibi bir iki haftaya gidebilirsin ya da 3 hafta daha bekle hem belki ortalık durulur. Hem bebeğinin kalp sesini de duyabilirsin. Ama genellikle doktorlar boş gebelik olup olmadığını anlamak için 5-6 hafta arası gelin diyorlar keseye bakıyorlar. İstersen şu durumda sen bi 2 hafta bekle hastanelerin durumları kritik çünkü… başka türlü olsa hemen git derdim 😊
Rmysa23 Mgmg değerimin 1000 lerde olması ne anlam taşıyor tatlım ? Henüz acemiyim yabancılık çekiyorum şu söylemlere ondan soruyorum😊😊🌹😄
Rmysa23 tugbaayaz amin canım benim inşallah 😘🙏🏻🙏🏻😊😊 ben şimdiden çok sabırsızca bekliyorum bi an önce kucağında olsun öpüp doya doya kokusunu içime çekiyim ❤️ 😌😌 Rabbime binlerce kez şükür olsun Allah bebişini sağlıklakucaklamayı nasip etsin sanada tatlım . Benimkimin cinsiyeti nolcak acaba yaa hissiyatın kuvvetli mi 😄 ne hissediyosun tatlımn
pamuk32 tugbaayaz hahahaha ay çok komik canm yeni gördüm ya tarihe falan bakmadım hiç Allah kucağına almayı nasip etsn inşallah