Merhaba arkadaşlar . Forumda yeniyim, henüz hamile değilim veya hamileyim fakat emin değilim . Bilgilerinize ihtiyacım var ruhen iyi hissetmiyorum kendimi çünki 😞. 4 aylık evliyim. Hiç gebelik yaşamadım o yüzden bilinçsizim bazı konularda tereddüt yaşıyorum bilgilendirirseniz sevinirim. 26 şubat en son regl günümdü adetim hiç şaşmaz . Adet günüm gecikti ve 3 gündür sürekli uyku halindeyim, halsizlik Ve yorgunluk yaşıyorum . Uykumu almama rağmen hiç uyumamış gibiyim, olduğundan sık idrara çıkma durumu yaşıyorum . Baş dönmesi de cabası . Wc’ ye gidince bile halsizim . Eşimle ilişkiye girmek dahi istemiyorum . Ruh halim iyi değil . Çok duygusalım mesela. Aralıklı olarakta durduk yere saçma sapan şeylere takıntı yapıp sinirleniyorum bazen duygusallaşıp ağlıyorum . Eşim normal birşey sorsa bile sinirleniyorum . Hiç olmucak şeylere üzülüp gözlerim doluyo . Arkadaşlar bunlar hamilelik belirtisi mi? Bi kaç gündür de Kendimi çok çirkin hissediyorum yorgun ve bitkin görünüyorum aynaya bakmak istemiyorum çok kötü bi duygu içindeyim . Sizde bunları yaşadınız mı ? Yaşadığınız başka belirtiler var mı ? Bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim ### 🌷🧿🥰💕