Guneskiz merhaba 4 yıl önce tiroid hastası olduğunu öğrendim ilaca başladım ama 2 sene kullandıktan sonra bıraktım hamile olduğumu aralık ayında öğrendim 4 haftalıkdı şimdi 20+5 olduk ilk başlarda tiroid değerim 14.7 cıktı çok yüksekti hemen ilaca başladı doktorum 2 ay içinde 1.92 ye düştü ama şu zorluk var ilacı kahvaltıdan 1 saat önce almam gerekiyor sabah 6 da uyanmak çok zor geliyor uyanınca bir daha uyuyamiyorum zaten gun boyu calisiyorum gece yatarken icip yatanlar var mı bu ilacı yine aynı etkiye sahip mı (haftaya doktor kontrolüm var ona danışmadan ilaç saatimi degiştirmem ama sizden fikir almak istedim)
Suheda Guneskiz bu ilacı ac karnina alinca etkisini görürsünüz illa 1ssat once deilki 7de kalkiyosaniz kalktginizda icebilirsiniz hemen
Lamelif Guneskiz ilacı aç karna almalısın telefonun kalkmadan 1 saat önceye kur ilacı ve suyu yanına koy içtikten sonra uyu 1 saat daha☺
Pcdshn Guneskiz sabah içmek mide bulantısı yaptı bende, gece yatmadan önce iç.. Hem bu şekilde daha da etkili oldu, ama üzerine bi şey yeme bi daha 😇
Guneskiz Suheda doktor özellikle içtikten en az 1 saat sonra yemek yememi söyledi bende 6 da ilaç içmek için uyanıyorum ama bir daha uyuyamiyorum uykum bölününce
Guneskiz Lamelif bende onu yapıyorum ama işte uyku bölününce bir daha uyumak ne mümkün 😞 o yüzden acaba diyorum gece içip öyle mi uyusam haftaya doktora sormam lazım
Domatesimm Ben bazen unutup kahvaltıdan sonra alıyordum 😳 akşamdan yanıma koyup uyumak en iyisi. Benim de yüksel çıkmıştı ama normale döndü.
Guneskiz Domatesimm aynen canim tok karnina icince bir faydasi olmuyor ac karnina icmen lazim bir de yemek yemek icin en az 1 saat falan gecmesi lazim ustunden anca kana karisiyor
Pcdshn Guneskiz diyorum ya, hiç uykunu bölme, hem ilerde kan ilacı falan da başlayacaksın, tiroit ilacı en temiz gece yatmadan, bana da doktor önerdi, kendi kafamdan içmedim😇 önemli olan o ilacı günlük düzenli aksatmadan almak 😇
Asenaa Ben aç karna alamadığım için doktorum yemekten 1 saat sonra icebilirsin demişti ve etkisi de oldu bu şekilde de yapabilirsin 🙂
Kaderyunus Bende de aynı problem var maalesef hemşireyim ve bu konuda yurt dışındaki araştırmalarda aç karnına daha çok etki ettiği çıkmış bende öyle kullanıyorum 1 ay istediğimiz değere düştü bu şekilde kullanmak daha sağlıklı 😍