May18 Kızlar f beta degerim duzeltlmsı mom kısmi 0.49cıktı doktor sınır deger yakın dedi kafana takma zaten risk dusuk cıkmıs 10.000-1 seklinde ama o snırıa yakın deger dedi diye kafama cok taktım bnle beta mom degerınzı paylasır msnz
Cansummm May18 Free beta hcg-Mom 1.71 çıkmış. Diğer risklerim 1/10000 iken kombine risk 1/1289 çıktığı için doktor tedbir amaçlı nifty yaptıralım dedi sonucumuzu bekliyoruz.
May18 Sonsuzkez1 doktor ne dedi acaba nasıl yorumladı bir de kombine risk ne cıktı sizde benden dusuk szn deger
Sonsuzkez1 May18 doktor normal dedi sonuçlara ama grafiğe baktı bunu önemsedimi bilmiyorum 10000-1 değer
May18 Sonsuzkez1 bnmde oyle sınır dedi ama risk 10000 cıkınca takılma dedi ama takılı kaldım tabı 🤦♀️
May18 Cansummm ınsaşşah guzel haberler cıkar bnmde alt sınır cknca endise ettim kombine 10000-1 cıktı takılma dedi ama takıldım
Cansummm May18 insanın aklında işte bir yerde acaba kalıyor benimde cut off değeri altında normal gözüküyor sonucum ama ama işte Allah sağlık versin yeterki anne karnına düştüğü gibi hep bir evham 😌
May18 Aynen ınsaşalh her sey ıyı olur bnde risk cıkmadı ama dortlu testi yapcak doktor yıne de umarım dortlu de bsey cıkmaz
Cansummm Aycan00 çok şükür sonucumuz temiz geldi. Ve bebeğim doğdu çok şükür sağlıklı ve 3,5 aylık olduk bile 🥰darısı başınıza 🙏🏻