Asli001 7+4 haftalik hamileyim 1.haftayi gecik suredir sık sık bulantilarim vardi bu sabaha gelene kadar bugun ikindinden sonra bulantim.gitti ve herseyi yemek istiyor canım .duşük olma durumu filan olabilir mi :( illa hrrgun bulanti olmak zorunda mi ? Bugun hafif yemekler yedim
nur-kara Asli001 yok canım illa bulantı olacak diye bisey yok umarım yine başlamaz ama iyi geçirirsin bu günlerini. Yinede takip et tabi kanama olursa diye 😊
littleon Asli001 Allah korusun aklına kotu sey getirme kanaman yok agrın sızın yok .. Benimde bulantım bir anda kesilmiştii ara ara bir yokladı ve cok şükür bir anda hepsi bitti..
zeyzey95 Asli001 hayır canım sürekli bulanacak diye bişey yok bende 7+1 oldum iki üç kere bulandı kanaman falan yoksa sorun yoktur
Ceylan35 Asli001 korkutma kendini Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz mesela ben toplasan 3-5 kez mide bulantısı yasamisimdir ne kusma ne başka bişey hiç olmadı kuzum geçtiyse şükret haline o bulantı insanı mahfediyo
Ruyaaa Asli001 korkulacak bisey yok, ben kizima hamileyken 7 haftalikken bulantim basladi 38+5 ile dogum yaptim doguma giderken kusuyordum :) simdi oglum olacak 15 haftalik hamileyim, sabah bulantilari ve ara sira kusmalar haric bisey yok :) endiselenme.
Asli001 Hepnize ayri ayri beni rahatlattginz icin teskkur edrim cok kotuydum dün cikarrken filan bayilcak gibi oluyordum bi anda cnm bsyler isteyince ne oluyor dedim allahim korusun
nursentlk Asli001 aynı bende öyle olmuştum çok korktum ama olabiliyormuş. Mesela bir kaç haftadır yoktu şimdi 11+4 deyiz ve geçen hafta yine bir mide bulantısı yaşadım. Kimi zaman pik yapıyor kimi zaman geçiyor normalmiş. İçini ferah tut
Mommyshark Asli001 bende aynı şekilde korku yaşıyordum sizi çok iyi anlıyorum ama o birden kesilip birden geri gelebiliyor benim 1 gün öyle olup sonra tekrar oldugu da olmustu sonra birden kesildi korkmayın hepsi Allaha emanet
Yakamoz__gul Asli001 benim sadece 1 hafta hafif bulantım oldu o kadar. Herkesin belirtisi kendine özgü. Belirtim yok diye telaslanma ne güzel işte rahat bı hamilelik geçirirsin. 🤗
Yakamoz__gul Asli001 bende 1 hafta çok kötü oldum midem çok yandı bide buladi iştahım kesildi sonra geçti Allah’tan . Seninde öyle olmuştur 🙏
Duyguaydin81 Asli001 canım bulantı olmayınca çocuk gitcek anlamına gelmezki ona kalsa ben hiç bulantı yaşamadım çok şükür 20 haftalığım şuan böyle şeyleri takma bence gereksiz stres yaparsın kendine
Asli001 Duyguaydin81 tamam cnm yapmam stestre herseyden strest oluyorum .az once birsy yedim unuttum burnumu kaşıdım batil innc diye biliyorum fakat netten okuduum leke olur diyor hersey canimi sıkıyor
Yakamoz__gul Asli001 günlük yada anlık etkilenmeler ara ara oluyor zaten. Bu dönemlerde daha hassasiz sonuçta