Yaseminozangokce Merhaba kizlar ben 14 haftalik hamileyim ama ultrasonda 16 haftaligim iki hafta onden gidiyo yani sorum su dogum tarihi ulltrasona gore mi adet tarihine gore mi olur??
Sara Yaseminozangokce adet tarihine gore 😊😊😊😊.onden gitmesi kilolu cocuk olacagini diyo 🙊😊ama ondeki haftalar normal oz gunuyle beraber gide bilir
Yaseminozangokce Yaseminozangokce Sara. Cok sagol canim kafamda soru isaretleri vardi kalmadi simdi😍😍 Hayirlisi ile kucagimiza alsak insallah💖💖💖
Ddmyvz Yaseminozangokce ultrasona göre. benim doktorum öyle soyledi adet tarihime göre 7 agustos ama bebeğim bi hafta önde gittiği için 1 ağustos dogumum insallah
Yesimmm93 Yaseminozangokce benimde bebiş 1 hafta önde bugün özeldeki doktoruma gidicem bakalım o ne dıycek
Rabiamehmet Yaseminozangokce Sorun olmaz benim bebeğimde 2,5hafta önden gidiyor,kilolu olduğu için. Bu şekilde kilo almaya devam ederse bi ihtimal sezeryan olabilirmiş
YagmurTuncar Yaseminozangokce benimde aynı sorun baştan beri 2 hafta önde ama doğum adet tarihine göre oluyor doktor ona göre gün verdi birde ultrasondan ultrasona fark ediyor mesela dün 2 doktora çıktım birisi tam adet tarihinle uyumlu bu bebek sadece birkaç gün önde ne 2 haftası dedi bu cihazda ve doktorun yanlış olcumnden kaynaklanır dedi doğumuda sata göre werdi