Smskr0000 Kızlar merhaba , kaç haftalıkken kalp atışı duydunuz kesemizi görebildik alttan bakıldı ne zaman tekrar gitmeliyim acaba şuan 5 hafta 6 günlüğüz 🐥
Oznuruzun Smskr0000 kalp atışını dinlemek için 7 hafta olduğunuzda gidebilirbisiniz. Genelde 7 haftadan başlar duyulması herkes için farklı tabi 6 haftalık duyan bile oluyor
Snszasla Smskr0000 bende 5+5 de gördüm keseyi doktor erken dedi kalp atışı için 20 günde duyulur dedi ama virüs den dolayı çok çıkma tehlikedesin dedi nisan sonu gibi gitmeyi düşünüyorum Mayıs başı gibi şu an tam 6 haftalık olduk sabırla bekleyeceğim mecbur 🐣🤗
Elifaydogan06 Smskr0000 5 haftada kesem göründü 7 haftada bebek göründü 9 haftadayız ama bu virüsden dolayı kalp atışlarını için gidemedik
Elifaydogan06 Smskr0000 5 haftada kesem göründü 7 haftada bebek göründü 9 haftadayız ama bu virüsden dolayı kalp atışlarını için gidemedik
zeyzey95 Smskr0000 ben 5+5 de karından kese gözüktü 6+5 de bebek göründü kalp atışı görünmedi karından. Bende vajinal baktırdım kalp atışı göründü 6+5 de