Evett kızlar bende kavuştum minigime benim hikayem tüp bebekle hamile kaldm gebeligim çok rahat geçti sikinti yaşamadık sukur normal doğum diye planladık hep son hafta kilosu 3600çıkana kadar çatı muayenemde çatımın çn kısmının dar oldugunu ama arka kalça kısmı kurtarır biz persembe ye kadar bekleyelim olmadı sezeryan riske atamam dedi doktorum tamam dedim persembe tekrar gittim 3900 olmuştu oglum doktorum pazartesi ye sezeryan günü verdi kendi sancıların gelmezse alırım bebek kilolu riske atamam ortalikta malum kötü biran önce al yavrunu evine git dedi doktoruma çok guveniyorum kendimi ona teslim ettim tamam dedim pazar sabahı erken kalktım işlerimizi hallettik annemler geldi afyon’dan gece 1dr kanamam geldi nasıl olsa sabah gidecez dedim yattım 2de uyandım bi ses geldi pıt diye yatakdan kalkmam la suyum gelmesi bi oldu hemen tuvaleye gittim eşimi uyandırdım başladım ağlamaya korktum yapamıycam ben diye ağlıyorum sancılarım başladı 4e kadar gitmedim hastaneye belki geçer diye sanki ne olacak sa sabah tıpış tıpış gidecektim o anki piskoloji işte 😂eşim korktu gidelim hastane uzak zaten dedi gittik muayene ettiler nst ye bağladılar doktorumu aradılar doktorum gidişata göre hareket edelim dedi benim sancılar tavan doktorum durdurmalarını istemiş serum taktılar ona rağmen hissediyodum. Neyse doktorum geldi beni sezeryana aldılar sonda takmaktan nefret ediyorum ya hıçkıra hıçkıra ağlayan ağlaya gittim eşimi öptüm helallik istedim çok korkuyordum çünkü keserken hissedeceğim diye çünkü burda okumuştum bi kaç kere uyusmayıp kesi yi hisseden olmuş belden ignemi yapar yapmaz bacaklarım karıncalandı uyustum yatırdılar konuşuyolar benim le dedim ya hissedersem kestiklerini dedim hissetmen mümkün degil işlem başladı dediler ve 5dk sonra doktorum sedoş tosbigne bak diye gösterdi aman allahım bu benim miydi o yüz o ağlaması bunun tarifi yok kilosuna baktılar 4200 dikiş işlemlerim bitene kadar oglum gögsümdeydi sonra üşümesin annneei yukarı cıkıyoz dediler götürdüler 10 dk sonra da benim işim bitti çıktım ameliyathane drn başka yere aldılar tansiyon a falan baktılar tekrar dan öyle ciktim odama sezeryan olacaklar dakın korkmayın ben koktuğu ma çok pişmanım çok keyifliydi bilseydim güle oynaya giderdim 4saat sonra yürüdüm çorbamo içtim akşamına gazi mı çıkardım tavuk dürüm bile yedim oglum şimdi 4günlük brndr cok şükür iyiyim sanki normal doğurmuş gibi her işimi yapıyorum. 9sene sonra kavuştuk meleğime darısı tüm hamilelerin basına sag salim kucağına alın inş ama şu zaman da fazla beklemeyin doktorum kontrole bile gelmemi istemedi 40 gün sonra ya cagırdı sormak istedikleriniz olursa cevaplarım
1.