YYR19 TugceCakir planlı sezaryan olsun olmasın kan değerlerinize bakıyorlar canım yani ilk sezaryanımda öyle olmustu. pazartesi 2. kez sezaryan olcam başka tahlil falan yapıyorlardı mi bilmiyorum
TugceCakir YYR19 bana pazartesi gel anesteziciye gösterecem seni dedi de canım ondan m.ettim ilk tecrübem olacak
Einbebek Tahlil aldı doktorum tam kan, kan grubu ve bi kaç şey daha anestezi için ama tam bilmiyorum.
YYR19 TugceCakir herhangi bir rahatsızlıgınız yok ise kronik kalp hastalıgı gibi yada psikolojik engeliniz yoksa kan tahlillerine bakılıp alınıyor tatlım öyle biliyorum oda degerleriniz nasıl ve pıhtılasma falan var mı diye bakılıyor canım
TugceCakir YYR19 bende kan.pihtilasmasi var OKSOPAR kullanıyorum bu durumda nasıl yol izlicekelr acaba
YYR19 TugceCakir canım eltimdede aynı sorun var hatta bu sorundan dolayı 7 düşük yaşamış birisi bebek dogana kadar iğne vuruluyor hergün. o 1.5 sene önce spinal sezaryan ile doğum yaptı tatlım. sadece var mı yok mu onu belirliyolar ki sizin doktorunuzun bilgisi vardır zaten