Mehtapp93 Kızlar tsh değerim 1,9 çıktı .doktorum gitmiş sonuçları gösteremedim ne demek bu bilen varmı
Sedley Mehtapp93 Değerin normal canım 2,5 altında olması lazım hamileyken bende ilaçla 2,3 e düşürdüm doktorum gayet iyi dedi ilaca devam ediyorum çıkmasın diye
Mehtapp93 Sedley sağol canm. Aman dikkat et yükselmesin. Bnmde öyle tansiyon Biraz problemli hep kontrol altında tutuyorum
Sedley Mehtapp93 Valla şuan yüksek mi normal mi hiç bilmiyorum bu ay test yapmam lazımdı hiçbir yere gidemiyorum korkudan ilacımı düzenli kullanıyorum artık Allah’a emanet diyorum 🤲🏻🤲🏻
Mehtapp93 Sedley valla dün bende korka korka gittim Allah sonumuzu hayır etsin hepimize hayırlı doğumlar inşallah 🙏
superrmomy Sedley benimde 3.47 çıkmış canım yüksek mi deger aralığı normal diyor sonucu doktora atayım mi acaba korktum simdi
Sedley superrmomy Doktoruna danış bence canım 2,5 üstünde olması iyi değil demişti benim doktorum ki çoğu kişide öyle diyor. Tiroit boşverilecek birşey değil hamileyken
superrmomy Sedley yazdım ama gördü cevap vermedi pzt gideyim ben yorumlari okuyunca korktum biraz teşekkür ederim canım