ElifKarata Zafertugce hadi bakalım canm inşallah güzel haberlerle dönersin bende öğrenemedim bacaklarını açmıyor 16. Haftadaym ☺😂😘😘😅
deletedmom16 Zafertugce ıyimis cnm bende perşembe günü gitcm o zmn da 14+2 olacağım o zmn gösterir ins
ElifKarata Zafertugce meyve suyu içebilirsin çikolata da yememe rağmen dönmüyor ya benm ki ne inat çıktı 🙂 inşallah seninki de diretmez de gösterir cinsiyeti
Bbdd Zafertugce ben bir öncekinde vişne suyu içtim bide kek yedim ama hareket etmedi bu sefer gitmeden tam bi saat önce bi çikolata yarim saat kala bi tane daha çikolata yedim 😊
Zafertugce ElifKarata İnşallah öğrenip öğrenmez yazarım hemen ne tatlı telaşlar böle Allahım hepimizin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin bütün melekleri Allahım annelerine bağışlasın 🙏🏼😍
Zynpalmz Arkadaslar bende 12+5 doktorum gecen carsamba gittigimde 15 ğunfalan sonra belli olur cinsiyeti dedi simdi gitsem belli olur mu kesin olarak
Kayra48 BiZde 12+2 olduk bugün kızlar cuma günü konrolümüz vardı doktor baktı ama daha çok erken dedi bir şey söylemedi 🙄😊
Annecikkkk Iyi günler 13 haftalk ikinciye hamileyim bi kızım var 12+4 te doktora gittim cinsiyete kız gibi ama emin degilim dedi bi erkek evlat istiyorum tabi herseyin hayırlısi sizce yanilma payi varmi
Mirzaveben Annecikkkk benim de bir oglum var canim 2. 'ye hamileyim 12. Haftada kiz dedi cok sevinmiştim bir erkek bir kiz evlat diye girecem 17 de erkek dedi biraz daha bekle.rabbim saglik lı evlatlar versin hepimize ben artık erkek olacak hissine tamamen alıştım
Zeynooo Benim iki kızım da 5-6 ay da gösterdi sindi 12 haftalik hamileyim yine bakalım bu gösterecek mı bende yarın gidicem hayırlı sağlıklı olsunlarda cinsiyet mühim diil sağlıkla al kucağına😍
Annecikkkk Mirzaveben amin canm hayırlısı artık bu hamileligim kızıma gore cok farkli sabah bulanti oluyor tatli tuzlu yiyesim var kızimda hic boyle seyler yoktu halsizlik cok.. sende nasıl