Melis89 Merhaba ben 15+3 haftalık hamileyim egzersiz yapmalimiyim yoksa bebeğe bi zararı olur mu esneme diyorlar bana hep
Sevendays Sun Youtube da fazlasıyla mevcut ben ordan yapiyorum hep hem normal hareketler hemde toplar ve bantlarla yapilan hareketler linklerine bakip atayım
Sevendays Ebru2114 (son 3 ayda olanlar) (3-6 ay arasi ) Buda 1.5 saatlik Ebru Salli hamilelik pilatesi bunlarla yapiyorum.
Sevendays Yeniannexx Ben hergun yapiyorum 30 dk ile 1 saat arasi degisiyo o gunku yogunluluk durumuma bağlı olarak kendimi cok yormadan
Smrhls Sen94 mrb video için teşekkür ederim iki gündür yapıyorum tabi bazı hareketleri en fazla 3 tane yapabilsemde güzel faydalı bir videoya benziyor birde hareketler bitince vücut isim çok yükseliyor sizlerinde böyle oldumu acaba
Sen94 Smrhls rica ederim alıştıkça zamanla sayılarını artırırsınız🥰Vücut çalıştığı için nabız daha hızlı atabiliyor terleme sıcaklık olması normal ben de de oluyor çok zorlanıyorsanız dinlenerek yapabilirsiniz 😌
Rumis Sen94 canım kaç cm lik pilates topu kullanilmali ben de alicam da küçük mü alıyım büyüklerinden mi
Sen94 Rumis 150-165 cm boyu olanlar için ideal top boyu 55 cm dir.Eğer boyunuz 160-180 cm arası iç se top boyu 65 Cm uygun olur