Damlaveminigi Merhaba kızlar 2 Nisan da a101e valiz geliyor 3lü bende orta boyunu almayı düşünüyorum daha önce kullanan oldu mu acaba 🌸
Nehir66 Damlaveminigi Mrba canım bende geçen 1 ay öncesine A-101 den aldım valizi en küçük boyu bide en büyük boyunu bilemiyorum daha kullanmadım ama iyi güzel görünüyor ☺️
kubra1997 Damlaveminigi ben mavi aldim internet sitesinden kabin boy valiz deniliyor hastane icin kulanicam
Damlaveminigi Nehir66 teşekkür ederim cevapladiniz 🤗 siyah renk geliyor hastanede kullanırım diye düşünüyorum sizce olur mu 🤗
Nehir66 Damlaveminigi olur tabi neden olmasın canım bende Doğum için almıştım hazırlayacam Doğum valizini 🧳 🥰ben aldığım zamanda sadece lacivert vardı siyahıda güzel olur 🥰
Nilay212 Metro market varsa bulundugubz yerde orda da ayni fiyat ve cok kaliteli iki gun once aldm bende a101 gore kalitesi guzel
Nehir66 Damlaveminigi en küçük boyunu bide en büyüğünü aldım canım küçüğü hastane için çok ideal iyi olur büyük ise seyehatlerde iyi oluyor 🥰orta boyunu almadık