edanur2426 Şu malum günler de tercihiniz ne olacak kafam çok karışık herkes farklı bir şey söylüyor özel de mi doğum yapmalıyım devlette mi siz nerede doğum yapacaksınız?
Yaseminb53 edanur2426 ilkini özel yaptım ikinci devlette olucak.Ama bulundugum devlet özelden farkı yok o yüzden tercih ettim.kalabalık devletler gerçekten çok zor odalar kalabalık ben 4 gün sonra doğum yapıcam tek kişilik sanırım semt kaynaklı çok kalabalık hiç bir zaman olmadı.
edanur2426 Yaseminb53 aslında bizim de öyle bulunduğum yerde büyük bir hastane var yeni yapılmış bir yıllık odaları tek kişilikmiş tek kalınıyormuş o yüzden bende düşünüyorum orayı ama ebe giriyor doğuma ya o yüzden bilemedim
Deletedmom264 Doğumuma daha çok var ama başından beri özel tercihim Allah nasip ederse de takibimi yapan doktorumla doğuracağım herkese sağlıklı doğumlar
Yaseminb53 244fe valla devlete gıdıyorm ozelden farkı yok ilk oğlumu özelde yaptım hıcbır fark yok bence hstane ve doktorla alakası var 🤣
244fe edanur2426 boyu kilosu ne kadar usgden bakarken eli kolu bu diye söylemiyor kendince 1 dk bakiyo kalkiyosun ayrintiyi soylemiyo yani