Kalben4747 Merhaba kizlar 6 aylık evliyim hamileyim 6 aylık bu aralar çok üzgünüm ailemin maddi durumu çok kötü abim issiz babam da işsiz pazarda çalışıyordu artık oda durdu içten içe çok üzülüyorum eşim firinci benim de durumum çok mükkemel değil yinede çok şükür ben ev hanimiyim iki okul okuyan kardeşim var annemler için çok üzülüyorum elimden geldiğinde yardımcı oluyorum ama bi yere kadar eşimin bana verdiği paralarla yadımcı oluyorum aileme ama yetemiyorum pskolojim çok bozuk ne yapabilirim diye düşünmekten hal oldum
Deletedmom115 Kalben4747 ailenize üzülmeniz çook doğal ama herkesin rızkı belli, bu kadar kahretmeyin kendinizi
Deletedmom124 Kalben4747 devletin bunu düşünmesi lazım işte benim kardeşim de ıssız şuan annem de çalışamıyor ameliyat oldu kadın evi kredi ile aldık anneme elektrik su doğalgaz ben olmasam ne yapacaklar bilmiuroum evde kal Türkiye diye bağırıyor lar evdekiler ne yiyecek Türkiye denmiyor ama gerçekten üzgünüm bende
Kuzeyimmm Kalben4747 6 aylık evliyim 6 aylik hamileyim ve aynı durumu yaşamamız beni çok şaşırttı bu kadar aynı olması heleki babalarımızın aynı işi yapması durumlarının olmaması 😑 Aynı durumdayım seninme
Simi Evde el işi yapıp satarak ufak tefek ihtiyaçlarına yardımcı olabilirsiniz. Üzülmek maddi ve manevi bi işe yaramaz. Çocuk yeleği olur, battaniyesi olur, patik olur. Bilmiyorsanız YouTube’da bir sürü video var oralardan öğrenirsiniz
Deletedmom124 Simi artık pek alan yok canim onları almaları içinde çevre lazım o oluşana kadar ne olacak peki
Simi Deletedmom124 bebek hediyelikleri filan yapabilir. Ya da örgü oyuncaklardan. Tabi bi anda olmaz ama şu anda başlamazsa h sonuç alamaz. Yavaş yavaş başlasa gittikçe satışları artar.
Kalben4747 TAkilicci babam iş bulamıyor abim de yada çalıştıkları yerler maslarini vermiyor böyle sıkıntılı
Kalben4747 Kuzeyimmm isterseniz konuşup içimizi dokelim bende çok bunalımdayım çünkü esim E de anlatamiyorum bilsin istemiyirum bende şaşırdım aynı olmamiza 😔😔
Saryamom Kalben4747 rabbim darda olanların yardımcısı olsun geçim sıkıntısı zordur ama kendinizi yıpratmayın naçizane tavsiyem ailenize yaptığınız en küçük yardımı elinizden gizli yapmayın bilgisi dahilinde olsun
ds06 Canım PTT personeliyim bu şekilde ihtiyaç sahibi olanlar kaymakamlığa veya sosyal yardımlaşmaya başvuruyorlar ordan para yatıyor ihtiyaclari için ödeme yapıyoruz devamlı bu sekilde.hem de okuyan kardeslerinize okul harçlığı yatar.basvursunlar istersen o şekilde alabilirler