Derenkara Merhabalar hanımlar 23 haftalık hamileyim geçen haftadan beri vajinanın alt kısmın da çok şiddetli olmayan ama sanki böyle cikiverecek gibi atmalar hissediyorum. Bu durumla karşılaşayan bilgisi olan yardım edebilir mi
Mororkide Derenkara merhabalar bende23+6yım sankı kalbım o bolgede atıyo gıbı oluyo arada bende anlamadım bunun sebebını
Ecrinbzkrt Derenkara o haftakarda benımde öleydı cok sıktı hatta anneme bu cocuk cıkcak valla dıyordum sanırım o sıralar ayakları asagıda oldugu ıcın öle sanırım suan 27 haftalıgım arafa yıne oluyor🥰😁
berel15 Derenkara ayakları aşağıda olduğu için csnım benim de idrar keseme vuruyordu sürekli tuvalete gidiyordum
morsunbul95 Derenkara canım hiç endişe etme bn şuan 25 hafta oldum 3 haftadır aynısını yaşıyorum. Dr sordum bebeğin başı aşağıda olduğundan böyle olması normal sürekli bebek anne karnında geziniyor bazen bacağı vurur bazen kfasiyla baskı yapar endişelenecek bir şey yok artık büyüdükçe rahminde büyüyor dedi
Derenkara Mororkide evet aynen benim de öyle bebek hareketi mi yoksa başka bisi mi bilemiyorum malum virüs vs hastaneye de gidemiyorum bu durum biraz tereddüt ettiriyo beni
Mororkide Derenkara bebek bence baska bırseydegıldır ama asırı agırım harekette edemıyoruz evdeotur ye iç sıkıntıdanda patlıyorum bı yandan🥺