Reynizz Arkadaşlar 24 haftalık oldum ama göbeğim baya büyüdü sabah namazı rekatı az diye ayakta kılıyorum diğer vakitleri oturarak kılıyorum günah olur mu vicdan azabı çekiyorum siz nasıl kılıyorsunuz
Misssimsek Reynizz canım brn ilk günden beri oturarak kiliyirum. Bir dusugum var korkuyorum. Allahım kabul eder inşallah biz elimizden geldiğince ibadetlerimizi yapalım.
Alfa2017 Reynizz 34 haftalığım ve hepsini ayakta kılıyorum abdestimi hala ayağımı kaldırarak alıyorum canım yani bedenini iyi hissetmene bağlı bence sen sonuç olarak görevini yapıyorsun kalbin önemli Allah devamını getirsin inşallah ❤️
Hatcefatma Tabikii günah değil oturarak yere oturarak ama ,, namaz kılabilirsin canm ben daha erken başladım oturarak kılmaya 😊
Hatcefatma Sandalyede oturmak kabul olmyo benim eşim imam . Diyanet başkanı yasakladı camilerde bile tabureyi canm . Yerde oturmak gerek . Bildigim için dedim yanlış anlamayn birazck ilmim var söyleme gereğinde bulundm 🌷🥰
hulyatkknt Hatcefatma aaa ben bilmiyordum bunu kaç haftadır taburece oturarak kılıyorum yere oturup ayakları uzatıp üstüne seccade örterek mi mesela çünkü bende nefes darlığı çok erken başladı. Çömelmişken bile mahvoluyorum.
Hatcefatma hulyatkknt ayaklarını uzatmak zorunda değilsin canım nasıl rahat edersen dizleri rahatsız olanlar uzatıyor tsbi