ebrucetin 26+2 olduk hala dümdüz karın hala göbek yok kızlar bu kadarı normal mi sizce ? Tamam öyle davul gibi olsun demiyorum ama dümdüz olması da beni korktuyor acaba bebeğimmi büyümüyor diyorum gayet iyi diyor doktor anlamadım ?
Mororkide ebrucetin iç karnınız genıstır bende kızımdq oyleydım son ıkı ayda cıkmıstı bu bebeğimdede şiştım 😂
Gmzalp ebrucetin benim de oyleydim bazen unutuyordum hamile oldugumu suan bile 34 . Haftamdayim yeni belirginlesti
Hilaliko ebrucetin canım benımde senın haftalardan sonra az az cıktı 39 dan sonra sankı bırden buyudu benım 9 aylık hamılelıgım bazıların 3 4 aylık hamılelıgı gıbıyfı 😄
Minik-mucizem123 ebrucetin 30 oldum hala minnacık bişe ama gelişimi iyi masallah çok şükür 😂😂 görenler asla inanmıyor hamile olduğuma zaten minyon tipli bişeyim 😂😂😂
Nesrin54 ebrucetin benim de boyum uzun ve 5. Ayımdayım hala pek karnım yok. Bazen ben de hamile olup olmadigimi sorguluyorum😂😂
hulyatkknt ebrucetin şanslı seni 😏 benim 20. Haftaya doğru birden büyüdü şimdi eğilip kalkarken zorlaniyorum. Iç karnın geniş olması benim.icin sadece hayalden ibaret bilmem anlatabildim mi 🤣