Ceyduygu Kızlar biliyorum bu konu cok açıldı ama 19 haftalık olduk hala karar veremedim. Anadolu yakasında memnun kaldığınız detaylı ultrason icin uygun özel hastane önerir misiniz? Hastane ismi ve fiyat söylerseniz cok sevinirim 🤗
Aysenurcatikkaya Ceyduygu ben araştırdım en iyi ve uygun yapan çakmak erdem hastanesiydi uzman perinatalog yapıyor 275 tl 😊
Ebruzey Ceyduygu Üsküdar Anadolu Hastanesinde yaptırdım 200tl çokta güzel ilgilendi tek tek anlata anlata ilerledi 2 saate yakın ilgilendi
Meray Ceyduygu perinatolog yani riskli gebelik uzmanı. Hatta doçentti bakan doktor. Zaten yaptıracaksan bir perinatoloji uzmanına yaptır radyoloji uzmanları pek anlamıyorlar
Ceyduygu Meray Ayy masallah Allah anali babali büyütsün saglikli uzun ömürler nasil etsin 🤗 amiin Allah razi olsun 😊
Asenaa Ben sarigazide aylin tekin kasikcinin özel muayenesinde yaptırdım canım çok memnun kaldım gerçekten radyoloji uzmanı olmasına rağmen 1 saatten fazla baktı ve ilgilendi normal fiyatı 250ymis ama ben indirim yaptırmıştım tavsiye ederim ☺
MeltemCankurt Ümranıye sondurakta resmî görüntüleme merkezı var çok güzel ilgılenıyolar tavsıye ederım fiyatında 250tl bıkerede konuturole çağırıyorlar ücretsız
Aysenurcatikkaya Ceyduygu evet benim canım😂 20. Haftamda yaptırmıştım ama sen 22 23 de falan yaptır Daha net görünüyor benim hesabım yanlışmış erken yaptırdım 🙈
Ceyduygu Aysenurcatikkaya Tanidin beni dimi 😂 Aynen canim bende öyle düşünüyorum ne kadar süre önce randevu aliyorsun birde telefonla veriyorlar mi?
Aysenurcatikkaya Ceyduygu ben hemen o güne randevu bulmuştum gittim canım bir iki gün önce arasan randevu ayarlarlar 😊