Emelkoc Selam kızlar bir sorum olucaktı 13.haftadayım ara ara kasık agrilarim oluyo onun haricinde gözle görülür bi problemim yok akinti yada lekelenme gibi..Sizce normalmi bu agrilar?
Nslhnakn Emelkoc normal canım benimde o dönem Oluyordu, doktorum kanama lekelenme eşlik etmediği sürece çok normal bu ağrılar demişti🙏🏻🌸 sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim🤲🏻♥️
Emelkoc Nslhnakn şükür öyle bisey yok ama son zamanlarda agrim olmaya baslayinca korktum,amin insallah canim
Hashasim2020 Benim ilk hamile kaldığından beri her gün birkaç dakika oluyor kanama lekelenme yoksa normal rahim büyüyor bebek büyüyor 🥰
Emelkoc Seymabebgm bende bide rahim agzi yetmezligi var diger hafta ameliyat olmam gerekiyo doktor istirahat verdi yatiyorum boyuna zaten sikintili bi hamilelik olunca en ufak biseyi ister istemez büyütüyosun
Seymabebgm Emelkoc allah yardimcin olsun canm oyle sknti olmasa bile hamilelik de insan bebegini dusunuyor surekli hassas oluyor
Emelkoc Seymabebgm sagol canim valla aynen öyle aklim sürekli onda ilk bebegimi 22 haftalikken kaybettim simdi en ufak biseyde tedirgin oluyorum acabalarim oluyo