Edanurdg Deleted5544 evet kesinlikle🥰 hatta derler ki çalışıp eve para getiren kim olursa olsun evi geçindiren hesabını iyi yapan kadındır diye
Yami Meralaltindal 29 haftalıkken sadece oda takımını ve tekstilini almıştım ve bu ilk alışverişimizdi. Başka elle tutulur hiçbirşeyi yoktu. 31den itibaren kalan herşeyini toplu bir şekilde aldım. Çoğunu da internetten sipariş verdim sadece giyim için gezerek aldım. 35. Haftamıza geldiğimizde herşeyimiz yıkanmış ütülenmiş yerleşmişti ve çantamız da hazırdı artık. Şimdi 37+2 yiz bekliyoruz ☺️
Yami Eros benim annem de aynı şekilde kızmıştı daha çok var demişti ben hep yetişmicek diye stres yaptım ama hepsi halloldu çok şükür 28-35 hafta arası herşeyini bitirdim
Eros Yami banada öyle geliyor sanki yetistiremicem gibi şimdiden neyi nerden alırım, odasını nasil yaparim kafamda hepsini ayarliyorum. Babası askerden geldimi inş odasını almayada gideriz:))
Mslm Yami biz ayrı oda yapmadık canım kendi odama koycaz ama anne yani değil biraz daha büyük düşünüyoruz malum durumlar böyle olunca gidip bakamıyoruz da o yüzden amozondan getirtmeyi düşünüyoruz
Eros Yumak evet çok haklısınız. Ilk hevesim 8 haftalikti benden gittiğinde. Şimdi allaha şükür 16 haftalık olduk bir sıkıntımız gözükmüyor cinsiyetimiz erkek gibi haftaya kesinlesicek inş. Yavaş yavaş başlarız allahin izniyle bizde
Yami Eros ben de o kadar çok araştırdımki tel elimden düşmüyordu trendyoldan çıkmıyordum kafam çok karışıktı nerden başlıcam hangibirini alcam hangisi iyidir ama çok şükür atlattık darısı başınıza bir şekilde halloluyor yeterki sağlık olsun 🤗
Pnrr06 Meralaltindal 10lu hastane çıkışı 5li hastane çıkışı 2 tulum 1 pijama 4 şapka 10 zıbın 2 alt üst takım 2 kolu uzun penye 2 penye pantolon 12 çorap 2 yelek Bunlar yeni doğan aynı sayıda bide 0 3 aylık aldım bana kalsa daha fazla yeni doğan alırdım ama herkes 1 ay giysin sonra giyemez küçük gelir falan dedi bende o yüzden herşeyden 2şer tane aldım doğunca bakarım artık 😊